Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha mensi elött barnázok pár...

Ha mensi elött barnázok pár napot akkor lehet valami bajom vagy ez természetes? Babát tervezünk. Ez nem befolyásolja hogy teherbe essek, ugye?

Figyelt kérdés
2008. jún. 5. 17:13
 1/4 anonim ***** válasza:
lehet hogy baba van akkor is lehet barnázás. Tesztelj pár nap múlva .
2008. jún. 5. 17:16
 2/4 A kérdező kommentje:
Utána megjött a mensim de elötte mindig barnázok egy pár napot! Félek hogy esetleg valami bajom van? Vagy másnál is igy van ez?
2008. jún. 5. 17:17
 3/4 anonim ***** válasza:
Azt szokták mondani, legalábbis én azt olvastam itt,hogy ha valaki barnázik mensi előtt, akkor valószínű, hogy hormonális zavarai vannak.
2008. jún. 5. 17:21
 4/4 anonim ***** válasza:
nem tudtam hogy megjott, de így más a szitu!!Menj nőgyógyászhoz, mert lehet, hogy hormonkezelésre van szükséged.így befolyásohatja a babázódást.
2008. jún. 5. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!