Teherbe estem 15 évesen, hogyan mondjam el anyukámnak? ()
ha elmondtátok akkor írjál légyszi.
nekünk 2 gyermekünk van, gondoljátok át az abortuszt.- lehet többet nem lehet majd gyereked.!!!!
ne vetesd el. a nagymamák majd segítenek felnevelni....
de sajnálom szegénykét. már DOBOG A KICSI SZÍVE! erre gondolj. sóoldatot fecskendeznek a kicsi szívébe ami ettől megáll...és kiszippantják.
bocsi ha kegyetlen választ írtam, de én ezt elítélem. az abortuszt.....
Kedves Utolsó, valóban elég kíméletlen választ írtál, még ha sajnálod is a kis magzat sorsát. Bocs az off-ért, de a kérdező ettől nem fogja jobban érezni magát.:(
Kedves Kérdező, akármilyen nehéz, és félelmetes is, a beszélgetést nem kerülheted el, akármi lesz a döntés. Csatlakozom sok előttem szólóhoz, hogy tedd meg minél előbb, hogy felelős döntést hozhassatok! Ha túl vagy rajta, és érdekel, elmondom majd az én történetemet is, hátha segít...
bocsi ha kíméletlen voltam, nem akartam bántani a kérdezőt, de ha anyagilag megtehetik és netán még a nagyszülők is lecsillapodnak és a párja is mellette áll, akkor miért kellene megölni szegény kis emberkét aki úgymond Isten ajándéka.
Ez a baba őket választotta szüleinek és ők meg nem akarják őt..... engem ez felháborít, de szerintem azokat is még rajtam kívül akik már édesanyák.
akartam én is javasolni a Kedves Kérdezőnek a Néma sikolyt. az eredetit nézze meg ahol ténylegesen bemutatják az abortusz folyamatát a méhen belülről egy belső kameraállásból úgymond. én egyszer láttam, többet nem tudnám megnézni, de tanulságos az biztos....húzódik el a magzat a vastól....néma sikollyal :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!