Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Teherbe estem 15 évesen,...

Teherbe estem 15 évesen, hogyan mondjam el anyukámnak? ()

Figyelt kérdés
jómodú családból származok,a pénzzel nincsen gond...a barátom 19 éves és a szüleim tiltottak tőle,ő is vette el a szüzességemet de MINDIG használtunk gumit' 1 hónap menstruációs késés után vettem tesztet...pozítiv lett...aztán rá 2 hétre mégegyet és azis' hogyan mondhatnám el a szüleimnek?hasonló esetek?
2012. jan. 6. 12:27
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/101 anonim ***** válasza:
Odaállsz eléjük, és elmondod. Sok szerencsét.
2012. jan. 6. 12:29
 2/101 anonim ***** válasza:
Nagyon nehéz,de muszáj lesz.Ha jól számolom már 2 hónapos terhes vagy és ezt már elvenni sem veszik el.A szüleid nagyon ki fognak akadni, de ha lenyugszanak,mindenben segíteni fognak neked.Sok szerencsét hozzá.
2012. jan. 6. 12:32
 3/101 anonim ***** válasza:
Elvenni a 12. hétig veszik el. Tényleg! Megtartjátok?
2012. jan. 6. 12:34
 4/101 anonim ***** válasza:
Bocs úgy tudtam,hogy a nyolcadikig.Mindig tanul az ember.
2012. jan. 6. 12:36
 5/101 anonim ***** válasza:
100%

Aki van annyira felnőtt 15 évesen, hogy szexuális életet él, annak ugye nem probléma vállalni a felelősséget a tetteiért, meg kommunikálni felnőttként, felnőttekkel.

Ha másfél hónapja késik, akkor 10 hetes terhes lehetsz. Hogy érzed magad?

2012. jan. 6. 12:37
 6/101 anonim ***** válasza:
Ha nem akarod megtartani, akkor nagyon gyorsan!
2012. jan. 6. 12:40
 7/101 anonim ***** válasza:
100%

Lehet lepontozni, de akkor is a következő kérdések merültek fel bennem:

1. Egy 15 évesnek nincs jobb dolga, mint szexelni???

2. Ha 15 évesen ezt írod le, hogy "mindig használtunk gumit" ez azt jelenti, hogy nem 15 évesen kezdted... de minek???

3. 1 hónapot késett a menstruációd, és nem csináltál tesztet hamarabb?????????

4. Mikor pozitív lett, még akkor is vártál két hetet??????

Óóóóó, te jó ég! Ez valami szívatás????

2012. jan. 6. 12:45
 8/101 anonim ***** válasza:
100%

15 évesen?

hát ha nagynak tartottad maga a szexuális élethez drágám akkor csattogj le anyukádhoz és mond el neki!

Ne a gép elött ücsörögj és filózz mi lesz ezek után

ha el akarod vetetni és 12 hetes nem vagy még akkor orvos, szülői engedéllyel el lehet vetetni.

ha megtartod de úgy se tudnád felnevelni hiszen te magad is gyerek vagy még akkor mondj le róla örömmel örökbe fogadnák az olyan anyukák akik nem szülhetnek.

2012. jan. 6. 12:46
 9/101 anonim ***** válasza:

Ha teherbe estél, akkor nem megfelelően használtátok az óvszert.

A legjobb egyerűen és őszintén túlesni ezen a beszélgetésen.

Persze szerintem előbb a baba apukájának kellene szólnod. Aztán a szüleidnek esetleg együtt is elmondhatjátok. Mindenképp jobban jön ki előttük ... felelősségteljesebbnek tűnik legalábbis.

2012. jan. 6. 12:52
 10/101 anonim ***** válasza:
0%
Utolsó nekem fura volt az a mondat hogy úgy sem tudná fel nevelni mert még ő is gyerek.Sokszor a gyerekek is ugyan úgy fel nevelik a gyereküket mint a húszon évesek!!
2012. jan. 6. 12:56
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!