Teherbe estem 15 évesen, hogyan mondjam el anyukámnak? ()
Figyelt kérdés
jómodú családból származok,a pénzzel nincsen gond...a barátom 19 éves és a szüleim tiltottak tőle,ő is vette el a szüzességemet de MINDIG használtunk gumit' 1 hónap menstruációs késés után vettem tesztet...pozítiv lett...aztán rá 2 hétre mégegyet és azis' hogyan mondhatnám el a szüleimnek?hasonló esetek?2012. jan. 6. 12:27
91/101 anonim válasza:
na itt vagyok emberek láthatjátok hogy nem én irtam a kérdést bocsi neked meg hogy bele irtam csak néhány ember rossz indulatú
92/101 anonim válasza:
Szia!Sajnálom ami veled történt!Fiatal vagy még,de talán anyud is azt mondja h egyél inkább fog.bogyót!
93/101 anonim válasza:
Nagyon sajnálom! Biztosak vagytok akkor abban, hogy nem tartjátok meg? :( A szüleiddel idővel javulni fog a helyzet, emiatt ne aggódj. Ha pedig lelki feldolgozásra is szükséged lenne, ne szégyellj majd segítséget kérni! A legjobbakat, erőt, és kitartást kívánok!
94/101 anonim válasza:
Hát el kell mondani, mert nem tehtnek semmit. már el nem vehetik tőled. max örökbe adod, és úgy!
95/101 anonim válasza:
kedves kérdező, hogy vagy? Gondolom, már sok mindenen túlestél. Szívből remélem, hogy édesapáddal is kibékültetek azóta.
96/101 anonim válasza:
Igen azóta mi újság? Még haragszanak a szüleid?
97/101 A kérdező kommentje:
a beavatkozást választottuk...már lábadozok de a poklok pokla...anyukámék próbálnak úgy viselkedni mások elött mintha minden rendben volna...az osztályfőnököm és az osztálytársaim sem tudnak az egészről...úgy tudják vesekövem van és lézerkezelésre járok és azért hiányzok annyit az iskolából...volt egy 20 éves nő aki pont akkor ment a beavatkozásra mint én...könnyebb volt h tudtam vele beszélni...elhatároztam h elkezdem leírni az elmult hónapok eseményeit így könyebb lesz feldolgozni...a barátom azóta is velem van és a szüleimmel együtt igulta végig az elmúlt heteket..köszönöm a kedves szavakat'
2012. febr. 5. 14:59
99/101 anonim válasza:
hát kemény lehetett és lehet még most is, szívből sajnálom, hogy így alakult.
Jó ötlet kiírni magadból a történteket, és a hasonló sorsúakkal való beszélgetés is sokat segíthet.
Én megértem a szüleidet is, nem tudom, hogy máshogy kéne viselkedniük... még jó, hogy nem beszélnek ki mások előtt, nem? Bár a testi fájdalom neked jutott osztályrészül, a lelki fájdalom őbennük is ott van. Hiszen az a legrosszabb egy szülőnek, ha a gyermekével történik valami rossz!
Gondolom, most sokági lesz szex-stop is, de ha mielőtt újra együtt lennétek a barátoddal, beszéljétek át megint a védekezést, meg a nőgyógyásszal is beszélhetsz róla. Mert most már nincs más, mint tanulni az esetből sajnos. :(
további sok erőt, testi-lelki felépülést kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!