Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Érzett valaki valamit amikor...

Érzett valaki valamit amikor még azt mondják hogy nem is lehet érezni semmit? (többi lent)

Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem hogy érzett e valaki akkor már valamit mikor épp beágyazódás lehetett?vagy a sikeres együttlét után pár nappal.és aztán ki is derül hogy tényleg baba van a dologban.tehát arra lennék kíváncsi hogy van e valakinek nagyon korai tünete vagy jele arra hogy babás lett?
2011. okt. 2. 09:57
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/141 anonim ***** válasza:
100%
jajj lányok szorítsatok nekem is,ma-holnap kéne megjönnie,de annyira akarok már kisbabát.Pedig fájdogál a hasim :( nagyon drukkolok nektek... Monika
2011. okt. 8. 12:57
 52/141 A kérdező kommentje:
Mónika nagyon szurkolok hogy ne jöjjön meg neked :)
2011. okt. 8. 13:33
 53/141 anonim ***** válasza:
100%

PA,

Mónika, Barby és kedves kérdező nagyon drukkolok Nektek:) és magamnak....

ma szörnyű napom volt....szívem szerint akárkit "megöltem" volna......és még nincs vége a napnak.....

2011. okt. 8. 17:13
 54/141 anonim ***** válasza:
100%

PA,

tegnap voltam gyógyszertárban és a DM előtt is elmentem,de megálltam,h ne vegyek terhestesztet.... igen , nehéz volt:)

2011. okt. 8. 17:41
 55/141 anonim ***** válasza:
100%

Drága PA.

Mért akartál megölni valakit? ÜGyes vagy hogy megálltad nehogy csalódás legyen de úgysem lesz Nekem a foltjaim mellé kijött két csík a bal melemre ilyen stria szerüség hát nem tudom mi lesz ebből, holnap írok mindenképp

2011. okt. 8. 19:09
 56/141 anonim ***** válasza:
100%

PA,

ma egész nap feszült voltam. egyrészt kisfiam nem aludt éjjel és amikor nappal akartam, h aludjon....hát kinevetett. én majdnem elaludtam, ő persze toppon volt! jobban járt ma aki nem szólt hozzám:)

Szorítok holnapra!!!!!

ja, és ez a puffadás egyre rosszabb....

2011. okt. 8. 19:15
 57/141 anonim ***** válasza:

PA?

Csajok helyzet???????

2011. okt. 9. 07:54
 58/141 anonim ***** válasza:

Barby:

Változatlan, csak annyi hogy a melemen elég rendesen látszanak az rek és nálatok?

2011. okt. 9. 09:02
 59/141 anonim ***** válasza:

PA,

Barby, neked ma kellett volna megjönnie?? az jó,ha erek látszódnak:):):)

Nekem is fáj, pláne este,de most is érzem. Mikroszkópom továbbra is vegyesen mutatja a dolgokat. Meglátjuk:)

2011. okt. 9. 10:37
 60/141 anonim ***** válasza:

Barby:

Még semmi vérzés (hála az égnek) de sajna még messze van az este bár pozitívan gondolkodom, hasam szurkál azonkívül semmi nincs. Kiváncsi leszek mi lesz

2011. okt. 9. 13:03
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!