Érzett valaki valamit amikor még azt mondják hogy nem is lehet érezni semmit? (többi lent)
PA,
Mónika, Barby és kedves kérdező nagyon drukkolok Nektek:) és magamnak....
ma szörnyű napom volt....szívem szerint akárkit "megöltem" volna......és még nincs vége a napnak.....
PA,
tegnap voltam gyógyszertárban és a DM előtt is elmentem,de megálltam,h ne vegyek terhestesztet.... igen , nehéz volt:)
Drága PA.
Mért akartál megölni valakit? ÜGyes vagy hogy megálltad nehogy csalódás legyen de úgysem lesz Nekem a foltjaim mellé kijött két csík a bal melemre ilyen stria szerüség hát nem tudom mi lesz ebből, holnap írok mindenképp
PA,
ma egész nap feszült voltam. egyrészt kisfiam nem aludt éjjel és amikor nappal akartam, h aludjon....hát kinevetett. én majdnem elaludtam, ő persze toppon volt! jobban járt ma aki nem szólt hozzám:)
Szorítok holnapra!!!!!
ja, és ez a puffadás egyre rosszabb....
Barby:
Változatlan, csak annyi hogy a melemen elég rendesen látszanak az rek és nálatok?
PA,
Barby, neked ma kellett volna megjönnie?? az jó,ha erek látszódnak:):):)
Nekem is fáj, pláne este,de most is érzem. Mikroszkópom továbbra is vegyesen mutatja a dolgokat. Meglátjuk:)
Barby:
Még semmi vérzés (hála az égnek) de sajna még messze van az este bár pozitívan gondolkodom, hasam szurkál azonkívül semmi nincs. Kiváncsi leszek mi lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!