Érzett valaki valamit amikor még azt mondják hogy nem is lehet érezni semmit? (többi lent)
PA,
Remélem tényleg a legjobbakat! Nagyon nagyon várom a jövő hetet :) Nekem még most nem lenne"lett" volna szabad teherbe esnem a júliusi vetélés miatt. De úgy gondolom, mivel utána is napra pontosan megjött, így most nem lehet baj:)
PA,
azért én is válaszolok :) Nekem november végén lesz a "kis"fiam 3 éves. júliusban volt egy vetélésem. ÉS...most meglátjuk! mindenesetre izgalmas :) Hihetetlen düh kitöréseim vannak:) és a kajálással is hadilábon állok:) Ennek persze örülök, mert 30kilót szedtem fel a kisfiammal... na az durva volt. ebből már nem látszik szerencsére semmi.
eleső terhességnél nem is sejtettem, hogy babát várok. nem éreztem sem peteérést sem semmit. tesztelni is csak 1 hét késésnél teszteltem. előtte való nap, jól megrakott talicskákat toltam, ráadásul dombnak fölfele.... meg is lett az eredménye. szigorú fekvés. ami kitartott egészen a 36.hétig. most már nem tömném magam csokival és pizzával:)
a második terhesség olyan volt, mint ez a....most majdnem elkiabáltam:) csak akkor intenzívebb volt az émelygésem.
nagyon drukkolok Csajok:) már péntek van:):)
PA,
A petefészkedben van fura érzés? sokszor olyan, mintha lenne ott egy dió:)
utána olvastam a neten ennek a mikroszkópnak,amit én is használok. [link]
itt leírják a tapasztalatokat.van pár érdekes történet:) mindig lehúzzák ezeket a mikroszkópokat itt a Gyakorin. komolyan,pedig 3x mutatta a vegyes képeket. olvastam, másnak is babát mutatott a teszt! Remélhetőleg most sem csap be:)
PA,
az jó:) eddig simán megjött,nem volt semmi extra érzésem nekem sem. most viszont teljesen más:))))
Sziasztok.
Nekem tegnap este annyira be keményedett fel puffadt a hasam hogy azt hittem szét durran.most a mellem belül nyilalik,ez azért fura mert mielőtt meg jön az előtt 1 héttel a jobb mellem iszonyatosan fáj de csak a bimbó résznél érzékeny nagyon.most pedig a jobb mellem szurkál belül de nyomásra semmi.néha a méhemnél szurkák vannak és mindjárt megjön érzés jah és folyton állmos vagyok.mit szóltok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!