Érzett valaki valamit amikor még azt mondják hogy nem is lehet érezni semmit? (többi lent)
Úgy éreztem vennem kell egy terhességi tesztet. Mindez éjszaka fél 2 környékén volt... elcammogtam az ügyeletes patikába. Hazaértem, megcsináltam, és láss csodát:
11 hetes kislányom van :)))
Én most érzem azt, hogy nem kéne emelgetnem a kislányomat, és ha lehet kerülöm is, próbálom megoldani másként, pedig van egy pár napom még nem vártig. Fél éve próbálkozunk és ez csak most jött elő. Érdekes. Remélem nem fogok pofára esni :D
Neked is drukkolok nagyon!
PA,
Engem is totál hülyének néztek, mit akarok én peteérés után 4 nappal? váltig állítottam, babás vagyok. így is lett:)
tünetek: 1. folyton feszített a bal petefészkem, idegesített ha hozzáért a bugyi,gatya.
2. álmosság,
3. nem bírtam enni, napi 1x
4.fura dolgokat kívántam meg
5.mellfájdalom,de nem a bimbóm,hanem alul
6.minden délután émelygés, hányinger
7.mikroszkópom vegyesen mutatta a termékeny és terméketlen napokat!!
8.nem kívántam a szexet...utolsó gondolatomban sem merült fel a szex gondolata:)
Ezek a tüneteim voltak. sajnos a 7.héten elvetéltem.
Most szintén ilyeneket tapasztalok, bár a hányinger nem olyan vészes. viszont kevesebbet eszem....ma még semmit!
1 hét múlva nem várom!!! Drukkolok mindenkinek!!!!!
Kisfiamat én sem emelgettem anno, iszonyatosan vigyáztam magamra mégis elvetéltem.
megfogadtam most nem leszek annyira " elővigyázatos"..meglátjuk:)
nekem 11. e körül kellene ne megjönnie remélem nem is fog.
én néha pici hasszurkát érzek a bal pete fészkemnél inkább.folyton aludnék.és sokszor érzem a mindjárt meg jön érzést nem intenzívem de érezhető.a cicim az kezd fura lenni kicsit feszülgetni de nekem menzi előtt is szokott fájni elég erősen.
PA,
mitől volt barna folyásod? volt máskor is? és mikor volt a barnázás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!