Mensi előtti mellérzékenység hiánya miatt esetleg bizakodhatom? Vagy már mondjak le erről a hónapról is?
Pár napja néha szurkál vagy tompán fáj az alhasam. Viszont mensi előtti mellfájdalom nagyon enyhe,ahhoz képest,amilyen ilyenkor már lenni szokott. Keddre nem várom.
Várd meg a mensid ha nem jön meg csinálj tesztet.
Mert baba is lehet akár.
Nekem se nagyon fáj a mellem pedig szokott. A hasam se hát reménykedek még de holnap kell megjönnie.
Szurkolok neked is!!
Drukkolok nektek:)
Én is így vagyok, bár nekem kedden kellett volna megjönnie, nem jött, de a tesztek negatívak:( A mellem nekem sem fájt pé után, most egy kicsit érzékeny a bimbóm. Nincs megjön érzésem, csak egy kicsit érzem a hasamat. Ennyi.
Szia!
Mi van veled? Remélem van pocaklakód:)
Nekem még nem jött meg, bár egész nap rohangálok a wc-re, mert úgy érzem hogy megjön.
Utolsó vagyok
Szia!
A hőm még mindig fent van: [link]
De ma már kicsit barnáztam,úgyhogy szreintem meg fog jönni. :(
De viszont hosszú idő után megint tapasztaltam tojcsis folyást és a luteális szakasz is hosszabb lett a ciklusomban,aminek örülök.Eddig a 12-13ik napon megjött,most meg csak most kezdek barnázni.Úgyhogy 1-2nap múlva megjön.
A barnázással meg szerintem megyek dokihoz,ha megjön és elmúlik a mensim.
Veled mi a helyzet? Teszteltél azóta? Drukkolok!
Szia!
Sajnálom hogy megjött. én nem tudom mi van. A mai napom a 8. hogy késik de a tegnap tesztem is negatív lett:(
Holnap újra tesztelek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!