Nem értem ezt az ovulációs dolgot, és a megtermékenyítést. Miért mondják azt, hogy az ovuláció előtt 3 nappal is megtermékenyíthető a petesejt?
Így van!A spermium sokáig életképes a megfelelő környezetben.Tehát ha 3 nappal előtte voltatok együtt, is létrejöhet terhesség,meg utána is,mert a petesejt is vándorol.
Én speci mesni előtt 2 nappal estem teherbe,tehát nem vagyunk ám gépek... :)))
igen, ahogy az 1. válaszoló írta
mi is ovui előtt pár nappal voltunk együtt, és abból az együttlétből fogant a babám, ez tuti ;)
a petesejt kb. 24 órán át életképes, szóval ovu után még 1 napig van esély megtermékenyítésre
De nem az ovuláció előtt 3 nappal termékenyül meg a petesejt,hanem az ovulációkor és utána 24óráig,hiszen addig életképes a peteset?Csak azért mondjuk h az ovuláció előtt 3 nappal vagyunk a legtermékenyebb időben,mert a spermium 3 napig életképes.Jol értelmezem?
Elnézést,de szeretném megérteni,még tul fiatal vagyok,és nem merem megkérdezni a szüleimet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!