Érzett valaki valamit amikor még azt mondják hogy nem is lehet érezni semmit? (többi lent)
PA,
Barby,nem lesz semmi baj! ha felmész a 4.re és lejössz, az még nem egész napos lóti futi)
csak ne emelgess és idegeskedj:))))
Barby:
Kis vér is jött már :( pihengetek, nem emelgetek, nem idegeskedek, nagyon nem fogom érteni ha msot megjön mert reggel kb rohantam a wc-re mert émelyegtem hát nem tudom lassan kiderül eredmény
én is drukkolok!
Nekem is néha olyan érzésem van hogy mindjárt meg jön néha görcsölgetek meg veszek ha meg jön mert én eddig azt hittem hogy össze jött!
PA,
már csak 2 óra.:)
első terhességemnél jött elég sok barnás trutyi. feküdnöm kellett. nem lett baj a babával!
most nyáron amikor elvetéltem, hatalmas görcseim voltak , hozzáteszem nagyon bírom a fájdalmat és sok sok véres, darabos cucc jött belőlem.
szóval a kevéskével nincs baj, de ha megvan az eredmény és pozitív, akkor nem mennék suliba. inkább feküdj aktívan!! de ez csak az én véleményem:)
A válasz megírásának időpontja: 10-02 10:44 valaszoló vagyok.
Drukkolok nektek! De ne idegeskedjetek, attól csak rosszabb lesz! Ne vonzzátok be a rosszat! Türelem rózsát terem és tessék pozitívan nézni a dolgokat!
Hajrá csajok :]]
BArby:
Nekem semmi görcs ( pedig mensikor hát szinte fekszem a fájdalomtól) annyi hogy a medencecsontom legtetejénél lévő csigolyám fáj úgyhogy nem tudom kis vér is jött már ha pozitív az eredmény szerintem suli helyett inkább orvoshoz megyek vagy mondomnevelőapumnak hogy mnodja meg orvosomnak hogy msot ez van akkor mit csináljak. De itt van a kis babuci még ne madtam fel :)
Sziasztok!
Drukkolok nektek, nagyon izgalmas. Még nekem sincs semmi, bár elméletileg holnapra nem várom, de általában már előző nap barnázni és kicsit vérezni szoktam. Kíváncsi vagyok.
Barby-nagyon remélem, hogy sikerült.Nekem már van egy kislányom, mikor vele terhes lettem, egy hétig barnáztam és egy kicsit véreztem is és most itt van :) Most mi is a kistesón dolgozunk már fél éve, én is bízom abban, hogy nem fog megjönni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!