Érzett valaki valamit amikor még azt mondják hogy nem is lehet érezni semmit? (többi lent)
Barby,ne félj!! Vonzááááás törvényeeeee , Tudod!!
azon agyaltam, miért Vaterán nézelődsz? hisz nem is kapod meg kedd,szerda előtt. addig meg úgyis tesztelsz egy szép ++++++ :)
PA, voltam:)
PA nagyon édes vagy :)
Huh nincsi tthon csoki és én msot csokit akarok enni csinálok egy kakaót hátha attól elmúlik :)
JAj istenem legyen már agy pozitív tesztem és utána hónap mulva egy kisbabuci itt a kezemben. És nektek is:)
PA,
én most ettem sült csirkeszárnyakat. nálam amúgy minden terhességnél bejátszott a " szőke nő szindróma "...egyszerűen ilyenkor alapvető dolgokat sem értek meg:)
ma még vagyok 15 óráig, aztán rohanok kisfiamért, onnan állatorvos. este még felnézek. tegnap is itt higgadt le az agyam.. Hétvégén meg lehet ellik a szukám, úgyhogy lekötöm magam.de ígérem minden nap felnézek ide:)
PA,
lemaradt a lényeg. totál nem bírok a szexre gondolni..még mindig. múltkor is ez volt... férjem szerint "antisztatikus" vagyok...:) Ő is bízik abban, h baba miatt vagyok ilyen:)
PA
este folyton pisilni jártam. más tünet nem volt. kicsit fájnak a melleim. és nagyon álmos vagyok.
Nálatok mi a helyzet???????
Barby:
Nálam változatlan, ugyan úgy vagyok mint tegnap hát kiváncsi leszek.
Barby
fájdogál pocim de inkább néha beszúr egyszer kétszer hőm viszament 37,0-ra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!