Érzett valaki valamit amikor még azt mondják hogy nem is lehet érezni semmit? (többi lent)
Szia!
Hát, biztos, ha elmondanám valakinek, idiótának nézne, és el sem hinné.
Első terhességnél az együttlét után kimentem a wc- re, ültem, és azt gondoltam, hogy most biztos terhes lettem. Fura érzés volt. Aztán ez többször is előjött az agyam hátuljában, olyan megérzés féleség.
Ez a megérzés a második terhességemnél is előjött, de akkor már sokkal kevésbé. Vagy nem tudtam úgy magamra figyelni, mert ott volt a kicsi???
PA,
ezt a barnázást nem tudom hová tenni. remélem babát jelent:)
én még mindig elég érdekesen érzem magam :)
Drukkolok mindenkinek!!!!!
PA,
szerintem hormonális változás miatt jöttek ki a foltok :):):) megy a drukk:):)::)): MINDENKINEEEEEEEEK!!!
14:42-es vagyok
PA köszönöm szépen, hát vasárnap eldöl hogy meg e jön vagy nem remélem az utobbi. Elég nyügös vagyok ugyhogy nem tudom mi lesz
PA,
Reggel már rosszul voltam az éhségtől. amikor megláttam a kaját, majdnem elhánytam magam. mikroszkópomat folyamatosan nyálazom :) mindig azt mutatja,amit előző 2 terhességemnél:) Remélem most mindenkinek sikeres lesz ez a hónap:)
nekem kedden nem kéne megjönnie......mindenki írja meg mi lett a teszt eredménye::):):)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!