Érzett valaki valamit amikor még azt mondják hogy nem is lehet érezni semmit? (többi lent)
Barby:
Holnap megyek csináltatni korházba tesztet az sokkal biztosab, majd megírom ahogy megtudom az eredményt hogy mi lett:)
Sziasztok Lányok!
Én is úgy vagyok, hogy 11-12-re nem várom, nagyon izgalmas, hogy ennyien vagyunk :D Drukkolok Mindenkinek:)
Ka
Barby:
Csajok nagyon szurkoljatok ma megyek megcsináltatni a tesztet az Uzsoki korházba, tegnap beszéltem a nőgyógyászommal és azt mondta hogy hát tünetek alapján nagyon úgy fest hogy babuci lesz ha megvan a teszt és pozitív lesz hívjam fel és jővőhéten már mehetek is ultrahangra. Jaj istenem csak legyen pozitív mert én is imátkozom, ahogy tudom az eredményt megírom. Lehet csak holnap de remélem ma már együtt tudunk örülni. Reggel hányingerre keltem és kcisit fáj a derekam de nem csak ha fekszem ha ülök mnidenhogy eddig mensi elött csak ha háton fekszem akkor szokott, mostmeg ha oldalt hát érdekes
Veletek mi a helyzet hogy vagytok?
Sziasztok szurkolok mindenkinek aki ma tesztel és írjátok meg hogy mi az eredmény.persze annak is aki holnap tesztel azokra is ugyan ez vonatkozik :).
Hát én nem tudom mi lesz a cicim nem fáj pedig menzi előtt mindíg szörnyű, van ez a mindjárt megjön érzés lassan 1 hete.a mellem az most sokat nőtt az elmúlt 1 héten még én is hihetetlennek gondolom de tegnap is zuhanyzás közben mondom azta mekkorát nőtt :)
na holnap reggel minden ki derül akkor tesztelek! remélem nem fog addig meg jönni és utána sem hanem lesz egy szép pozi tesztem :)
Barby:
ilyen a görbém mára, leadtam a vizeletet és vettek vért, délután elvilg már meglesz az eredmény, de vérvétel után elmentem pisilni és egy kicsit rózsaszínes volt a papír beraktam egy tampont hazaértem kicsit barnás valami volt, most idáig megint semmi papíron sem. Remélem ez csak egy ilyen kis barnázásos valami volt és nem fog megjönni és szép pozitív lesz a teszt
PA,
Húú csajok még mindig sok szép dolgot olvastam itt:)
Bary, neked üzenném: Vegyél be Magne b6-ot és feküdj amennyit csak bírsz!!!!
Nálam annyi a helyzet, nagyon fájnak a melleim, olyan,mintha égnének és eresebb is . szoptatáskor volt utoljára eres:) És még nem jött meg. ha holnap sem, akkor csüt.reggel tesztelek:)
Csajok írjatooook!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!