Érzett valaki valamit amikor még azt mondják hogy nem is lehet érezni semmit? (többi lent)
szia!
Szerintem jelentkezz be orvoshoz, mert már két hete késik, azt ki kellene mutatnia a tesztnek, ha baba lenne. Nem tudom, hogy a tesz tévedhet-e negatívat. Késett már ennyit máskor is a mensid? Remélem minden jól alakul veled és nemsokára lesz pozitív teszted. Majd írj, hogy mi lett.
előző vagyok
hát ez nem jó, próbáltál már cickafark teát inni, egész jól beállítja a ciklust :) Mikor várandós lettem a lányommal, én is azt ittam, mert nagyon sokat késett mindig, de egész jól beállította, nem beszélve arról, hogy elősegíti a peteérést is:)
PA,
tényleg tenni kell valamit a rendes ciklus érdekében. orvosod mit mond?
PA,
hol élsz, melyik városban? van nagyon jó orvosom,de ő Székesfehérváron van. Remélem tudok Neked segíteni!
PA,
sajnos Debrecenben nincs ismerősöm,de nem hiszem el,hogy a környéken nincs jó orvos! nem ülhetsz otthon ölbe tett kézzel!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!