Érzett valaki valamit amikor még azt mondják hogy nem is lehet érezni semmit? (többi lent)
1 éven keresztül jártam az orvosokhoz és nem tudtak semmit mondani csak folyton küldtek tovább és tovább és azért untam bele mert folyton ugyan olyan vizsgálatokra küldtek amin már voltam ott volt a kezükben a papír nem találtak semmit küldtek megint vissza ugyan arra.
tegnap párommal együtt voltunk és eléggé görcsöltem utána azt hittem meg jön este megint elalvás előtt erősen görcsöltem de semmi menzi cicijeim feszülősek de semmi menzi
PA,
tudod mikor volt peteérésed? azt figyelted?
PA,
Könyörgöm ne adj a kalkulátorokra!!
nekem mindig 3-4 nappal előbb van,mint ahogyan azt mutatják! vegyél ovu tesztet!!!!!
én nem csak akkor vagyok párommal amikor pé m van én ugyan ugy vagyok vele mint akkor mikor még nem próbálkoztunk.
2-3 naponta szoktunk együtt lenni.
PA,
persze ez így totál normális! De, akkor is jó lenne tudni pontosan mikor van pé-d!! komolyan, ha nekem most összejön a baba elküldöm neked a megmaradt ovu tesztjeimet. kb:20 maradt meg!!
és arra nem gondoltál,h a pároddal van probléma?
PA,
csak azért gondoltam,h probléma van,mert írtad, 1 éven át orvosról orvosra jártál. azt hittem azóta próbálkoztok! ne haragudj, félreértelmeztelek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!