Megmutatnátok a görbéiteket?
Rendben, feltétlen írj! Azért remélem, hogy nem veszett el az eredményed!
Lehet, hogy igazad van a Bromo-val, csak én már mindenbe mindent beleképzelek, kicsit kezdek belefáradni a dologba. :)
Ilyen lett mára a görbém:
Na, tegnap (!) végre megkapam a véreredményem és igazából minden határértéken belül van. Effektíve a doki nézegette egy ideig, látszott, hogy kb lövése sincs, hogy akkor most mi van és a végén felírt 3 doboz Clostylbegitet. Mindezt úgy, hogy nem csinált UH-t, és nem is hívott vissza, hogy a gyógyszert hatását ellenőrizze (hat-e, nem csak cystát csinál, megreped-e a tüsző...).
Szóval most keresek egy magándokit, mert az beszéltük a férjemmel, hogy csak úgy a vak világba nem fogom bevenni, főleg, hogy ez a bogyó növeli a petefészekrák kialakulásának kockázatát is...
Most azon gondolkodtam, hogy addig Premenst szedek, hátha nem 60 napos ciklusom lenne (mostanság a "spontán" ciklusom kb ilyen hosszú).
Ja, a görbém egyelőre sehogy sem áll-mármint pé előttinek teljesen jó, de még nem volt pé :
Írdd majd meg mi újság!
M
Már vártam nagyon, hogy írj! :)
Én egy hónapig szedtem clostit. Én tiszta depressziós lettem tőle, egész nap kiabáltam meg bőgtem, de engem nézett 2x közben a doki.
3 hónap tényleg nagyon soknak tűnik UH nélkül.
Az orvostudakozo.hu-n van egy doki, biztos ismered az oldalt, esetleg nem próbálod meg őt? Elég lelkiismeretesnek tűnik. Bár nincs vele tapasztalatom. :) Csak ha nem ajánlanak mást vagy nincs más ötleted, sztem próbáld ki őt. :)
Az írásai alapján nem csak a tüneteket kezeli, hanem megkeresi a problémát, ha pesti lennék, tuti hozzá járnék. :)
Hát, nekem sincs semmi.... azt hiszem, jól éreztem, hogy szétcsúszik a ciklusom. Rendeltem 25 ovu-tesztet vateráról, hogy na, majd ez elég lesz 3 hónapra, erre mindjárt elfogy. :)
Most már csak azt nem tudom, hogy mikor menjek dokihoz, mennyit várjak. Azért kivárom a 35 napot szerintem. Vagy nem tudom...
Hát tényleg nem valami fényes most a ciklusod... :(
Szerintem a 35. nap után menj el, hogy akkor most mi van. Hőgörbédet szoktad mutatni a dokidnak? Az enyémet nem igazán érdekli...
És a Clostyt Bromo mellé kaptad? Segített?
Igen, a Bromo mellé, de csak azért, hogy gyorsabban rendeződjön a ciklusom. Mert a Bromoval is helyreállt volna, csak lehet, hogy 3 hónap alatt, így meg gyakorlatilag 2 hét alatt. És igen, volt peteérésem! :) Csak akkor ugye még magas volt a prolaktinom ettől függetlenül.
Még az elején mutattam a dokimnak a görbét, meg is nézte és megdicsért, hogy milyen felkészülten megyek. :) Utána nem vittem már, mert ugye kiderült, hogy mi a gond, meg akkor nézett UH-n. Viszont ha most megyek, akkor megint vinni fogom.
Szerintem akkor ha nem jön meg, akkor a jövő héten kérek időpontot, úgyis hetekre tudnak csak adni.
Majd írj!
Egyszer már írtam ki (sőt lehet kétszer is) ilyen kérdést, és ahhoz mentem akit ajánlottak.. Azt mondták lelkiismeretes és érti a szakmáját... Ennyire. :(
De az egyik ismerősöm most talált egy dokinőt, majd elkérem a számát, bár még csak rezidens, de azt mondták ügyes. Majd meglátjuk :)
Jaa. :S Hát akkor marad(nak) az ismerős(ök). :)
Nekem is van nagyon jó tapasztalatom rezidens dokival, csak ő nem nőgyógyász... még 6 éve kerültem véletlen hozzá, azóta már szakorvos, de nála maradtam. :)
Szerintem sokszor jobbak, mint az idősebb dokik, mert még lelkesek. :) Túl nagy hülyeséget meg nem csinálhatnak, mert a nagy döntés(ek)hez úgyis engedélyt kell kérniük attól a dokitól, aki felügyeli őket. Szóval sok sikert hozzá, remélem beválik! :)
Nekem meg már megint tojásfehérjés nyákom volt. Nem értem, nekem az 1 ciklusban mindig egyszer volt, az ovuláció napján.
Hát kíváncsi leszek alakul-e a nyákod mellé a hőd is...
Remélem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!