Megmutatnátok a görbéiteket?
:)
Ok, remélem te is alakulsz :)
M
Vizsgáltak már téged PCOS-re?
Nekem is maratoni ciklusaim voltak, és sokszor szedtem norcolutot is, de mindig kivártam a 70-100 napot. Szoktalak benneteket olvasni, szurkolok, hogy nektek is sikerüljön a baba.:)
:) Köszi!
Hát néztek hormonpanelt (amiből elvileg kiderülne a PCO), de az elsőnél minimálisan volt emelkedett a prolaktinom (26 helyett 29), de a másodiknál már minden ok volt. Csak épp pé nincs :(
Mondjuk tényleg nem értem miért nem nézett meg UH-gal..
Hát, most rákerestem hogy milyen a PCO-s görbe, igazából mindkettő belefér... Neked nem csinált a doki UH-t?
M
Szerintem csak a prolaktin miatt van :)
(nem mintha értenék hozzá :))
Remélem csinálnak neked még egy hormonpanelt a görbe miatt!
M
Nem baj, hiszek neked! :D
Egyébként egész ciklus alatt emiatt aggódtam, de én is nyugtatom magam, hogy csak a prolaktin miatt. :)
Meg ezért is írtam, hogy nem bánnám, ha "egyenesbe jönne".
Ismét én.
A prolaktink miatt szerintem nem lehet erős a csík az ovu teszten, hisz az az LH-t méri. Tehát neked az LH szinted lehet magas. Mennyi volt legutóbb?
Meg van olyan is, akinek teljesen jó a hormonlaborja (nekem is jó volt az lh, fsh arány, a tsh volt 4) és mégis inzulinrezisztenciás. Ami azt jelenti, hogy túl sok inzulint termel a szervezet, hogy lent tartsa a vércukorszintet. Ez igazából nem nőgyógyászati, hanem endokrinológiai probléma.
Nem azt mondom, hogy ez van nektek, de sokszor ez is állhat a peteérés hiányának a hátterében.
Nézzétek megezt az oldalt. Van fent egy rövidke teszt is, ami megmutatja, hogy mekkora esélyetek van erre a betegségre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!