Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megmutatnátok a görbéiteket?

Megmutatnátok a görbéiteket?

Figyelt kérdés
2011. jan. 5. 15:52
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯
 151/284 A kérdező kommentje:

LH 8,6 FSH 6,2

A prolaktinra a görbét próbálom fogni, nem a tesztet. Illetve a tesztet is, de azt már csak abból kifolyólag, hogy most "omlik" össze a ciklusom. :)

Igazából nagyon bízom benne, hogy nincs PCO-m, mert amíg szedtem a Bromot és levitte a prolaktinom, addig nagyon szép görbém volt. Meg soha nem volt gondom a ciklusommal, egészen szeptemberig. Aztán a Bromocriptintől márciusban, áprilisban rendben volt, de aztán abbahagytam a gyógyszert és erre megint rendetlenkedik.

2011. máj. 31. 00:28
 152/284 anonim ***** válasza:

Hát nekem azt írta, hogy a PCO valószínűsége elég nagy.. Kb 2 hét múlva tudok menni UH-ra, akkor majd kiderül.

M

2011. máj. 31. 09:35
 153/284 anonim ***** válasza:

Kérdező: az aránnyal akkora baj nincs. Miért hagytad abba a Bromo-t?

Utolsó: nem biztos, hogy látnak cisztát. Nem minden PCOS-nek vannak cisztái. A PCO cisztás petefészket jelent. A PCOS pedig tünetegyüttest. Vagyis ha ahasra hízol, hullik a hajad, pattanásos a bőröd, inzulinrezisztenciád van. Igazából remekül kordában lehet tartani speciális diétával és mozgással. Illetve egy metformin nevű gyógyszerrel. Sok olyan történetet hallottam, hogy a lombik nem sikerült több alkalommal sem, amikor kiderült a nőnél a PCOS. Kapott metet, tartotta a diétát és mozgott. Fél éven belül teherbeesett.

2011. máj. 31. 09:57
 154/284 A kérdező kommentje:
Doki mondta, hogy hátha csak a stressztől ment fel és akkor lent kéne maradnia gyógyszer nélkül.
2011. máj. 31. 12:02
 155/284 A kérdező kommentje:
Megcsináltam a tesztet, azt írta, hogy nem valószínű, de azért az esélye megvan.
2011. máj. 31. 12:24
 156/284 anonim ***** válasza:

Ma megjött :)

Régen örültem már így a spontán vérzésnek :) Nem szedtem be végül a Norcolutot, elkezdtem vadászni a neten az Aviva tornát és úgy döntöttem, hogy akkor annak a meghozó gyakorlatait csinálom, hátha hat.. Sikerült :)

És igazából megbeszéltük, hogy minden bogyó nélkül augusztusban-szeptemberben próbálkozunk, ha összejön a baba akkor örülünk, ha nem akkor majd csak 1,5 év múlva próbálkozunk újra, akkor majd teljes kivizsgálással. Szóval nem fogok rástresszelni mostmár.

[link]

M

2011. jún. 3. 09:09
 157/284 A kérdező kommentje:

De jó! :)

És ez elvileg a peteérésre is jó? Drukkolok, hátha helyrerázódna tőle a ciklusod! :)

Az én görbém így alakult:

[link]

2011. jún. 3. 11:54
 158/284 anonim ***** válasza:

Elvileg vannak direkt peteérésserkentő gyakorlatok is, a 3. naptól 2 naponta kell kb 15-30 percet csinálni. Sokat utánaolvastam, elég sok embernek pozitív tapasztalata van vele, de pár embernek nem jött be (ők azt írták el volt záródva a petefészkük). Szóval bíztató, kipróbálom aztán majd meglátjuk :)

Ha van kedved kipróbálni elküldöm a pdf-et.

Úgy látom kevébé akarsz mostanában megfagyni :) Hátha lesz lassan neked is pé! ;)

M

2011. jún. 3. 15:01
 159/284 anonim ***** válasza:
Most látom, hogy rosszul írtam :) Szóvala fórumon, ahol olvastam azoknak nem jött be a torna akinek később petevezetőátfúvás kellett, mert az volt elzáródva :)
2011. jún. 3. 15:03
 160/284 A kérdező kommentje:

Köszi, de én nagyon érzem, hogy magas a prolaktinom. :(

Éjjel-nappal aludnék, amikor ébren vagyok, rettentő fáradt vagyok, fáj a mellem, meg most újabban a hajam is hullik.

De ha ne adj Isten, valami miatt rendetlenkedne a Bromo után is, akkor majd megköszönöm, ha átküldöd! :)

És tényleg nem akarok megfagyni, remélem kezd beállni! :))

[link]

2011. jún. 4. 06:49
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!