Megmutatnátok a görbéiteket?
Drukkolok, majd írj, ha van valami! :)
Nekem meg így alakult a görbém:
Hááát, ember legyen a talpán, aki megmondja ebből, hogy mikor volt a peteérésem. :)
Szerintem vagy a 25. vagy a 32. napon tuti volt valami! :)
100 %. :)
Tuti, hogy szépen alakulgatsz az eddigi görbéidhez képest. :)
Esetleg majd kérdezd meg a z orvostudakozo.hu-n a dokit, bár ő az enyémre is azt írta, hogy egyáltalán nincs meggyőződve arról, hogy volt peteérésem.
Mondjuk furcsa, mert egyelőre úgy tűnik, hogy nekem meg mára teljesen elmúlt a menstruációm, nekem meg még soha nem volt ilyen rövid.
Hát én a hőd alapján simán mondanámm, hogy volt péd, mert szépen leesett mensire. Hát most lehet hogy csak ilyen vékony volt a nyálkahártyád, ha a következő is ilyen rövid lesz szerintem inkább az lehet gond. Most meg örülj neki! :)
Pár nap múlva kiderül az enyém is :)
Lehet beválik a talpmasszázs :)
M
Hát tény, hogy az elején nem nagyon ment fel, de én is azt mondanám összességében, hogy volt. :)
Amit meg mondasz, tök logikus, végül is csomót pecsételtem. De amúgy közben meg "megjött megint". Egész nap nem volt semmi (de tényleg semmi), erre este begörcsölt a hasam, aztán "megint megjött".
Kíváncsi vagyok, hogy ebben a hónapban hogy alakul, de nem bánnám, hogyha most már minden ugyanolyan lenne, mint mondjuk ezelőtt 1 évvel. :)
Például 28 napos ciklusom eddig soha nem volt, nekem mindig 35 körüli volt. Meg én azért úgy 7 napig rendesen menstruáltam, most meg csak úgy hébe-hóba. Persze nem vagyok telhetetlen, ennek is örülök, hogy legalább van spontán menstruációm, mert az szörnyű volt, amikor még az sem volt.
Amúgy az szerinted normális, hogy a bal petefészkemet szinte minden nap érzem?
Kíváncsi vagyok, hogy te hogy alakulsz! :)
Hát pár nap múlva csak kiderül :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!