Megmutatnátok a görbéiteket?
Szia, hazaértetek? :)
A múltkor nem látszott már a görbéd, amikor nézni szerettem volna. Volt pé-d?
Tegnap jöttünk haza :) és szerintem pont tegnap volt pé (csak nem tudtam mérni, mert reggel 7ig fent voltunk a repülés miatt, meg utána egész nap nem tudtam aludni...).
A tied?
M
Az előzőm ilyen lett:
Sajnos csak 11 napos lett megint a luteális fázis, ami kevés...
De most abba akartam hagyni egy időre a hőmérőzést, hogy ha nem idegeskedek rajta, hátha teljesen helyreállna. 3-4 hónap múlva végigmértem volna megint egy ciklust, aztán ha még akkor is ilyen rövid a luteális fázis, akkor elmentem volna dokihoz.
Csak épp ahogy ezt kigondoltam, elkezdett megint furán kinézni a görbém... :)
Szóval most várok, aztán majd látom. :)
Mindenesetre drukkolok :)
Amúgy, ha rövid a luteális, de amúgy jó a ciklus, azt könnyen lehet orvosolni progeszteron pótlókkal, szóval emiatt ne aggódj :)
Na megyek is mert még vasárnapig nászutazunk egyet itthon is :)
M
De jóóó, tuti, hogy van pé-d! :D
Az én hőm szerencsére nem ugrál (azt hittem, hogy megint azt fogja), csak picit alacsonyabb, mint szokott, de remélem ez nem gond. :)
Remélem normális marad a tied is :)
M
Na, az enyém most ilyen, most mi utazunk el szombatig. :)
Drukkolok, hogy a tied sokáig fennmaradjon (esetleg nagyon-nagyon-nagyon sokáig) ! :)
A tied is ugorhatna lassan egy tartósan magasat ;)
Egyelőre az enyém nem rossz, de még jövő hétfőig sok idő van. Utána majd elválik marad-e fent :)
M
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!