Megmutatnátok a görbéiteket?
Amúgy a kiskoma nevén már gondolkoztatok? :)
Persze ne áruld el, ha már meg is van, csak szimplán érdekel, hogy megvan-e már a győztes név. :)
Megvan, már a 12. hét óta :)
Amúgy remélem valami normálisabb dokit fogsz ki, mint én, mert az enyém kb adott egy hormon bogyót, hogy akkor meghozza, aztán nem foglalkozott vele, hogy mi lehet a háttérben.
Azért majd írd meg a fejleményeket!
Visszamegyek ahhoz, akinél voltam tavaly is. Először ő is csak meghozta nekem, de miután nem állt tőle helyre, már nézte is a hormonokat. De mondta is, hogy nem túl valószínű, hogy helyre fog állni, csak ez az első lépés, hogy meg kell ezt próbálni.
Tegnap természetesen nem jártam sikerrel, amikor először tudtam volna időpontot kérni, nem vették fel a telefont, utána meg már majdnem 18.00 volt, akkor meg már ki volt kapcsolva a telefon. Hurrá, ez az én formám. :)
Hát passz.. elvileg vizsgálatra nem illik így menni, de nem tudom, most megnézi-e UHgal hogy mi van veled...
Én másik időpontot kérnék lehetőség szerint, de te tudod
Mi lett veled? Mondott vmi a doki?
Velünk minden ok, szépen növögetünk :)
M
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!