Megmutatnátok a görbéiteket?
Figyelt kérdés
2011. jan. 5. 15:52
2/284 Macimanó82 válasza:
Szia itt van és te megmutatod a tiédet? [link]
3/284 Macimanó82 válasza:
ó elöttem szóló ez nem szép???:)) Lépcsőzetes emelkedés az jó jel lehet 50%50 százalék a görbés honlap szerint a trifázisos hő ha jól írom:))
4/284 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
Itt az enyém is, de nincs benne semmi izgi, várom az ovulációt. Az előző ciklusomban végig 36,4 körül volt a hőm, aztán a menstruációm is csak gyógyszertől jött meg. Kicsit félek, hogy megint nem lesz peteérésem.
2011. jan. 5. 18:06
5/284 A kérdező kommentje:
Hú, javítom magam... szóval nem végig, mert az 50. nap körül belefáradtam a mérésbe, de addig amíg mértem, annyi volt.
2011. jan. 5. 18:14
6/284 anonim válasza:
7/284 Macimanó82 válasza:
Jaj szegénykém tényleg aggasztó a görbéd bár én nem vagyok hozzá értő de elég furi. De mondok én neked valamit láttam már olyan görbét ami olyan volt mintha dombokon ment volna a csík na és az elem is merülőbe volt úgy látszott és bébi volt a dolog mögött. Kívánom hogy ha nem is egyedűl hanem orvosi segítséggel mihamarabb babázhass te is sokunkal együtt:)
8/284 anonim válasza:
Szia, ez az én görbém 31-én negatívat teszteltem, abbahagytam az utrot, de azóta se jött meg :)))
Doki utasítására a következő teszt pénteken lesz, ha addig nem jön meg
9/284 anonim válasza:
Kedves utolso!!Nagyon szép görbéd van...lehet hogy korán teszteltél???!!!??Nem értek hozzá,csak tipp
10/284 A kérdező kommentje:
Szurkolok nektek! :)
2011. jan. 5. 20:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!