Megmutatnátok a görbéiteket?
Köszi a tippet, de már megkérdeztem tőle... azt írta, hogy fogalma sincs, hogy mitől lehet, ha biztos nem vagyok terhes, akkor várjam meg a következő ciklust, aztán ha akkor sem megy le, akkor keressem fel a nőgyógyászom.
Csak szerintem így megint nem fog megjönni, de mindegy... De úgyis megyek majd kb. 2 hét múlva megint vérvételre, majd akkor megkérdezem. Csak gondoltam hátha járt már valaki hasonló cipőben, mert elég rossz ez a bizonytalanság.
Itt az előző görbém:
Pedig teljesen normális, még inkább majdnem, hogy alacsony volt...viszont pont a vérvétel napján csak 36,5 volt a hőm. Bár nem tudom, hogy 1 nap alatt mennyit változhatnak a hormonok. Olyan lehetetlennek tartom, hogy aznap minden jó volt, előtte meg utána meg nem. :D Áh, ez biztos hülyeség...
Az is lehet, hogy nem mértem aznap elég ideig, mert siettem, hogy elkészüljek és odaérjek 8-ra.
Na mindegy, 2 hét múlva úgyis megyek megint vérvételre, most már azt kivárom (hacsak nem megy az egekbe a hőm).
Egyébként kerestem kérdéseket erre a problémára, és megírták, hogy pajzsmirigy-gyulladásuk volt. De nekem semmi olyan tünetem nincs. Jéghidegek a végtagjaim, lassú az anyagcserém. Szóval pont, hogy az ellenkező tüneteket produkálom - a magas ébredési hőt leszámítva.
Köszönöm, hogy elolvastatok, meg hogy elláttatok tanácsokkal! :)
Ha tanácsot már nem is tudok adni, azért várom a fejleményeket!
M
www.ciklus.hu/images/diagramok/92038810751bf782a526199a72334529_110228_110330_1301443200_.png
Szerintetek...? Bár gondolom nektek sincs tippetek.
M. neked hogy alakulnak a "dolgaid"?
Hát, ezt nem tudom mi lehet...:( Ovutesztet most nem nézel? Hátha...
Az enyém se túl biztató:
M.
Neked miért kell ennyi ideig szedni a Norcolutot? Meddig szeded még? Vagy nem megvonásos vérzést akartok csinálni? Csak mert nekem olyankor mindig 10 napig kellett gyógyszert szednem, de több helyen olvastam, hogy valakinek csak 5. Bár ezt a gyógyszert nem ismerem, ezzel még nem volt tapasztalatom...
Hát, nem hinném, hogy ovum van, szerintem inkább a menstruációmnak kellene már megjönnie, de nem tudom, hogy mi van. Áh, nagyon sajnálom, hogy pont vasárnap este tudtam eltörni a hőmérőt...kíváncsi lennék, hogy hétfön mennyi lehetett a hőm. Pár órája fájdogál a hasam, de lehet, hogy csak beképzelem. És a nyákom is olyan furcsa...vizes, de darabos. Azért majd du. tesztelek egyet, hátha...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!