Megmutatnátok a görbéiteket?
Ma megjött rendesen, úgyhogy szerdán megyek is. Feltétlen megírom, ha kiderül valami! :)
Mondjuk a gyógyszer miatt nem lesz teljesen "tiszta" az eredmény, de a doki szerint több, mint a semmi.
Szia M.!
Meglett az eredmény, magas a prolaktinszintem, ezért nincs peteérésem! Kaptam rá gyógyszert, aztán 1,5 hónap múlva újabb vérvétel.
Veled mi van, alakul a görbéd a barátcserjétől?
Sziasztok, hátha olvas még vki...szerintetek most mi van?
Hát ez elég érdekes. Nem szedtél valamit előző hónapban? Valamiért nem esett le, de ezek szerint nem vagy terhes. A bromokriptin nem csinálhatja? Mire kaptad?
Itt az enyém: [link]
M
Szia!
Szedtem Proverát, hogy legyen nekem is megvonásos vérzésem, akkor ugyanúgy felment tőle a hőm, mint neked a Norcoluttól, de azóta nem akar leesni. De annak szerintem ki kellett volna már ürülnie, mert az előtte lévő ciklusomban Duphastont kaptam ugyanezért és azt ahogy abbahagytam, a rákövetkező 3. napon már leesett a hőm. A Bromocriptint a magas polaktinszintre kaptam, de annak sem kellene elvileg megemelnie a hőmet.
Hát én már kész vagyok, eddig 5 hónapig nem akart felmenni, most meg 1 hónapja nem akar leesni...a dokihoz meg nem akarok minden "hülyeséggel" rohangálni, mert már kezdem cikinek érezni.
Hát mostmár lövésem sincs hogy mi lehet. Internetes dokitól esetleg meg tudod kérdezni, de pl az én SZTK-s orvosomat nem igazán érdekelte hogy egyáltalán vezetek-e hőgörbét, csak hogyha nincs meg hozzuk meg és kész. Én írnék a dokinak. [link]
Előző görbédet esetleg tudod csatolni?
M
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!