Megmutatnátok a görbéiteket?
Sziasztok!
Az én görbém: [link]
Mensim ugyan nem volt előző hónapban, de csak így húzta be a pé-t.Szombaton teszteltem egyet (bár délutániból), és időn túl lett pozitív-ami igazából semmit nem jelent, de még van egy hetem, szóval majd később is próbálkozom :)
Kedves kérdező! Lehet hogy neked sincs most pé... :( Bár lehet hogy csak késői :)
Megy a drukk mindenkinek :)
M22
11:40, szerintem is előbb volt peteérésed!
Utolsó, hát szerintem is kimarad megint. :( Legalábbis ettől félek. De az oldal szerint holnapután lesz ovulációm, de szerintem ez inkább csak elméletileg lehetséges, mint gyakorlatilag. :(
De azért hátha... :)
Egyébként mikor és mi alapján húzza be az alaphőt és a pé-t? Csak akkor, ha jelentősen csökken a hőmérsékletem, majd megugrik?
Mert az előző görbémen is elég szerencsétlenül húzta be a két vonalat.
Jaj, pedig olyan biztató volt a görbéd!
Drukkolok, hogy következő hónapban összejöjjön! :)
Nekem szerintem kimarad(t) megint a peteérésem.
Szerintetek eshetett attól 2 tizedet a hőm, hogy kitakarózva ébredtem? Amúgy nagy pehelypaplannal takarózom és bugyimban és trikóban alszom. Eddig mindig nyakig be voltam takarózva, de most valahogy lekerült rólam.
Egyszerűen csak lehűltem vagy még bízhatok a peteérésben?
Szia!
Szerintem a takarózás ennyire nem érinti a maghődet (bár nem emlékszem hol méred, de max hónaljban lenne jelentősége, az meg nem túl reális mérési eredmény), viszont az előző hónapomban anovulatorikus volt a ciklusom és kisebb-nagyobb kilengések ott is voltak, de ugye nem volt pé.
Persze ettől függetlenül lehet akciózni! :) Az sose árt ;)
Amúgy hány napos ciklusaid vannak?
M (ja amúgy én se nagyon értek a görbékhez, csak tapasztalatot írtam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!