Megmutatnátok a görbéiteket?
Köszi a gyors választ!
Szájban mérem, nyelv alatt. Hát, igen, tudom, hogy pl. a tegnapelőtti 36,3-hoz semmi az 1 tized, meg amúgy sem sok 2 tized, de most először csillant fel a remény, még ennyire sose "lengett ki". :)
Persze tudom, hogy ha már a 25. napon vagyok, az is elég sokat ront az esélyeken, de ugye hátha... :)
Egyébként 35-38 naposak a ciklusaim, de az előzőben annyira "kiakadt" a petefészkem, hogy a doki hozta meg gyógyszerrel, így az 89 napos volt. De azt mondta, hogy ennek a ciklusnak már rendben kéne lennie...
Na mindegy, még nagyon az elején vagyunk a dolgoknak, nem keseredek el és nem fogok mindenfélét képzelegni már ennyire az elején. :)
szia utolos.Sztem csak probálkozik a szervezeted,mert nem igazán ment fel a höd az alaphö föle.De lhet hogy feljebb megy még.Nem nagyon értek hozzá,én is csak olvasgatok rolla,meg az infok amiket én kapok.
Az enyém mára igy alakult.
Hát, tényleg nem volt, nem is tudom, hogy gondoltam egy pillanatig is azt... :)
Majd akkor legközelebb, most már tényleg lenyugszom... :D
Neked drukkolok, hogy ne menjen lejjebb a hőd! :)
Kedves kérdezö.Én csak abbol gondolom,hogy nem volt pé-d,mert nem ment a höd az alaphöd fölé.
Az enyém mára igy alakult...
Miota probálkoztok???Nem szedtél esetleg gyogyszert???V.
Igen, most már egyértelmű nekem is, hogy nem volt, csak megörültem neki, hogy behúzta...persze én is láttam, hogy semmit nem emelkedett a hőm az alaphőhöz képest, de valahogy sikerült mégis elhinnem. :)
Nem, nem szedek/szedtem semmilyen gyógyszert. Ha megint kimaradna a menstruációm, vagy a köv. hónapban sem lenne pé, akkor vissza kell mennem a nőgyógyászhoz.
Egyébként kb. 8-9 hónapja próbálkozunk, pár hónapja hőmérőzök, de eddig még nem sikerült peteéréses görbét produkálnom.
Viszont ha neked tényleg a 13. napon volt az ovulációd, akkor már meg kellett volna jönnie, nem? :)
Drukkolok nagyon! :))
Kedves kérdezö.mivel én nemrég hagytam abba a gyogyszert,igy nekem 13.-án csak probálkozott a szervetem.Akkor nem volt pé,söt 17.-én sem.19.-én volt pé.akkor volt egy full pozi ovutesztem is,és nagyon rosszul voltam.a ciklus.hu is rosszhelyre huzta be,de állitolag nálla ez sürün szokás.
Viszont ha neked 8 honapja nem volt pé-d akkor gyorsan elkéne menni dokihoz megnézetnde magadat.
sokat olvastam utána a dolgoknak ,én is csak innen tudok ilyen sokat,de még igy is szoktak javitani engem is...V.
Jaj, nem 8-9 hónapja nem volt pé-em, hanem 8-9 hónapja próbálkozunk. 4-5 hónapig minden rendben volt, csak nem jött össze a baba. Utána elkezdtem hőmérőzni, és azóta se menstruációm, se peteérésem.
Legutóbb kaptam gyógyszert, hogy megjöjjön, azt mondta a doki, hogy mivel most van először ilyen problémám, így valószínűleg újraindul a petefészkem a megvonásos vérzés után. Hát, ezek szerint nem...
Szóval rendes menstruációm szeptember végén volt utoljára, nem tudom, hogy akkor volt-e peteérésem, gyanítom, hogy igen.
Várok a jövőhétig, aztán telefonálok időpontért. Remélem nincs nagy baj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!