Megmutatnátok a görbéiteket?
Tényleg alakulsz :) Hátha...
Hajhullásra meg én Revalidot szedek, mert február körül iszonyatosan elkezdett hullani,de konkrétan minden fésülésnél egy csomó, meg hajmosáskor összefüggő réteg a zuhanytálca alján.. Kb 1 hónap múlva már egész kevés hullot, így 3 hónap után meg teljesen ok, tele vagyok babahajjal :)
Álmosságra nekem sincs sok receptem, csak aludj amikor tudsz :) Mostanában én is tiszta hulla vagyok, már napi 12 óra alvásnál járok.. Nem bírom ébrentartani magam, pedig tanulni kékne a vizsgákra. De egyszer ez is elmúlik :)
Na további jó görbealakítást!
M
Hú, akkor ezt a Revalidot kipróbálom addig is! :)
Ááá, én is 12-14 órákat alszom, de akkor kicsit megnyugodtam, hogy nem csak én vagyok így. 2 hete azt hittem, hogy megvilágiasodtam amikor jól megállapítottam, hogy a tavaszi fáradtságtól van hajhullás is meg a fáradtság is, de aztán rájöttem, hogy basszus, mindjárt nyár van. :D
Na, én meg elkezdtem pecsételni...mondjuk csak a WC-papíron látszik, kíváncsi vagyok, hogy most mi lesz.
Köszi!
Ma elkezdtem az Aviva tornát :)
Kíváncsi leszek :)
M
Jaaa, hogy most nem attól jött meg?
Én azt hittem, hogy elkezdted amikor írtad és rá pár napra meg is jött. Néztem is, ez aztán tényleg hatásos. :) :) :)
A tornától jött meg :)
Írtam 30-án, hogy megtaláltam és el kéne kezdeni, és mésnap el is kezdtem a meghozó gyakorlatokat. Azt írták, hogy kb 3 nap, míg reagál, és ez be is jött :)
Most a peteérésig csinálom az összes gyakorlatot 2-3 naponta, elvileg az segíthet (bár azt írták, hogy ez kb 3 hónap, mire rendbeteszi, hogy legyen pé, de azért bizakodok). Aztán majd megírom :)
Az biztos, hogy nekem a meghozásra bejött..
M
Jaa, akkor mégis először értelmeztem jól. :)
Hát, akkor ez aztán tényleg hatásos! :) :)
Kíváncsi vagyok nagyon, hogy beválik-e, remélem, hogy igen. :)
Én meg elértem a bűvös 40. napot, lassan kérek időpontot a dokihoz. Aztán majd megírom én is, hogy mi van. :)
Hát elég érdekes lett a görbéd... Remélem a doki tud majd valami okosat mondani neked!
Az én görbém még az elején van, de eddig jó :)
Bár mostanában nem igazán sikerül kimészni az ágyból reggelente...
M
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!