Terhes vagyok 14 és fél évesen. Mit tegyek? :S
Az igazság az hogy nagyon bevagyok szar_va.
14,5 éves vagyok februárban leszek 15. Eddig még csak 4 szer feküdtem le a barátommal mivel 1 éve járunk és ugy gondoltam, hogy nem várok tovább. Felkéészültem rá és nem bántam meg. Viszont nemrég észrevettem hogy nemjött meg. Gondoltam, hogy ez csak szimpla dolog. De aztán eszembe jutott hogy multkor nem használtunk semmit mivel azt mondta a védőnőnk hogy nálunk nagyon kevés az esély hogy teherbe essünk. De aztán megvettem egy terhességi tesztet a biztonság kedvéért. ÉS poitív lett!!!
amikor meg láttam ugy lesápadtma hogy az ájulás kerülgetett. Anyunak még nem mondtam el. De mindig is az abortuszt elleneztem.
Mit tehetek?
Mit tanácsoltok?
Még csak most fogok ballagni!!
Mit fognak hozzászólni az osztálytársainm?
Mi lessz a gyerekkel ?
A pasimnak még nem mondtam el.
FÉLEK HELP!!
Nem hiszem el lányok hogy komolyan veszitek ezt a kérdést....tök KAMU AZ EGÉSZ!!!!!!!
Valaki nagyon unatkozott :)))
Ja meg mi az hogy a védőnő azt mondta nehezen eshet teherbe :) ezen jót mosolyogtam....szerencsére itt nem kell aggódni egy abortusz előtt álló tinilányért....
A következő válaszoló inkább tippeket adjon hogy mivel köthetné le magát kam kérdések helyett :)
17:03 vagyok!
19:17 nem is mondasz hülyeséget, most a fülembe tetted a bogarat... bár sajnos a mai világban előfordul, hogy ilyen fiatalon teherbe esnek...:S
szóval, ha igaz amit ír a válaszoló, akkor tartom magam a véleményemhez, hogy gyerek vagy a gyerekben és ez egy borzasztó dolog:S
ha kamu akkor azt tudom mondani: a Barbijaid sírva könyörögnek egy kis fésülésért:)
Nem olvastam végig, de fura, hogy 2 hetente 14-15 éves csaj ír ki kérdést.
A durvább, hogy van, aki a válaszok után benyögi, kamu.
A legrosszabb, hogy lehet, hogy aki tényleg segítségre szorul, az már a hozzám hasonló hozzáállással szembesül (farkast kiáltó lány esete)
van képed a tesztről egyébként?
Olyat védőnő nem mond, hogy kevés esélye van a teherbeesésnek...
Ugyan már, milyen védőnő mond olyat, hogy nem eshet teherbe? Ilyen nem létezik!
Vagy az ő védőnője belelát, és megmondja, érik-e a petéje?
Kedves 79%-os, te is elmehetnél a kérdezőhöz védőnőnek, egykutya butaságot fújtok.
Felelős, felnőtt SZAKEMBER nem mond olyat, hogy úgyse esel teherbe, mert lehet nincs az első alakalommal peteérésed.
Ezzel az erővel sámánnal is jósoltathatnánk peteérést. Jesszusom, nem hiszem el, hogy létezik ember aki ilyet leír, és még el is hiszi.
A következő peteérésemet meg majd megnézem kártyából.
Na de most őszintén, mi lesz amit leszűr egy 14 éves?
Ezt, ami van, hogy ÚGYSEM lehetek terhes.
Csak mi van, ha épp akkor érik meg egy petesejt?
Akkor van egy tiniterhesség :(
Én nem hiszem, hogy ezt a védőnők felvállalják, akik nem tudom hány órát tartanak felvilágosítást fogadóórát a sulikban.
Ma 20.12 te tényleg ilyen hülye vagy? Nem is értem, hogy tudtál ilyet leírni.
Alap biológia:
Általában a peteérést követően jön meg az első menstruáció. Ez egy bonyolult, hormonvezérelt folyamat, melynek kiindulópontja a pete megérése. Azért ezeket ugye tudod?
VAjon te milyen tudományos kutatásokat figyelsz? Buta tinik egymás közt? Vagy mi? Uramisten.
Kedves 20:35!
Te annyira okos vagy! Akkor hogy lehet, hogy annyi meddő nő van, akinél van menstruáció, de nincs peteérés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!