Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhes vagyok 14 és fél...

Terhes vagyok 14 és fél évesen. Mit tegyek? :S

Figyelt kérdés

Az igazság az hogy nagyon bevagyok szar_va.

14,5 éves vagyok februárban leszek 15. Eddig még csak 4 szer feküdtem le a barátommal mivel 1 éve járunk és ugy gondoltam, hogy nem várok tovább. Felkéészültem rá és nem bántam meg. Viszont nemrég észrevettem hogy nemjött meg. Gondoltam, hogy ez csak szimpla dolog. De aztán eszembe jutott hogy multkor nem használtunk semmit mivel azt mondta a védőnőnk hogy nálunk nagyon kevés az esély hogy teherbe essünk. De aztán megvettem egy terhességi tesztet a biztonság kedvéért. ÉS poitív lett!!!

amikor meg láttam ugy lesápadtma hogy az ájulás kerülgetett. Anyunak még nem mondtam el. De mindig is az abortuszt elleneztem.

Mit tehetek?

Mit tanácsoltok?

Még csak most fogok ballagni!!

Mit fognak hozzászólni az osztálytársainm?

Mi lessz a gyerekkel ?

A pasimnak még nem mondtam el.

FÉLEK HELP!!

2010. nov. 16. 16:45
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/132 anonim ***** válasza:
58%
17:15-ös , a 84%-os , mélységesen egyetértek!! De azt mondjátok meg , milyen orvos az , aki elvégzi az abortuszt, mert ugye az élet megmentésére esküdnek fel.
2010. nov. 16. 17:20
 42/132 anonim ***** válasza:
56%

14 évesen még a testi érettség sincsen meg egy szülésre. A lelkiről ne is beszéljünk..

Mit mondott pontosan neked a védőnö???? Ez nagyon érdekel!4

EGyébként attól,hogy te szétetted a lábad SEMMI

beleszólásod nincsen abba,hogy mi lesz a gyerekkel. Ugyanis nem tudod úgy gondját viselni ,hogy még az általános iskolát sme jrátad ki.. ANYÁD DÖNT! ezért mondd el neki. Ő majd tudja mi a legjobbmegoldás.

2010. nov. 16. 17:22
 43/132 anonim válasza:
86%

Az ilyen levelek láttán, először mérhetetlen düh lesz úrrá rajtam, aztán a fájdalom és a kétségbeesés. Míg te gyerekfejjel csatlakozol a napi 126 000 abortuszt végzők táborához, addig mi egészséges huszonéves nők hónapokig, évekig küzdünk, hogy végre teherbe essünk. Mikor leszáll az este, lefekvés előtt nem csak az én várva várt magzatom megfoganásáért mondok egy imát, hanem a tied életéért is.

Hogy a kérdésre is válaszoljak, minél hamarabb beszélj a szüleiddel, ezt egyedül "kicsi" vagy még megoldani, mint a gyereknevelést is.

2010. nov. 16. 17:26
 44/132 anonim ***** válasza:
64%
Sajnálom a helyzeted, de a védőnős dolgot nem tudom elhinni. Valamit félreértettél. És asajnos nagyon kevés választásod van,- szólj anyukádnak, és okos legyél!
2010. nov. 16. 17:26
 45/132 anonim ***** válasza:
91%

OFF: Gratulálok mindazoknak, akik azonkívül, hogy jól leszúrták a kérdésfeltevőt, semmi épkézláb megoldási javaslatot nem tudtak felvetni. Hatalmas empátiájuk bizonyosan előrébb viszi az emberiséget. Elhihetitek, a leszidást, amit ti itt összehordtatok, ugyanúgy valószínűleg megkapja a szüleitől. Hozzáteszem, jogosan.

Kérdezőnek: ne késlekedj, még ma mondd el szüleidnek. Azonkívül vegyél még egy tesztet, és csináld meg azt is. Miután édeanyádék magukhoz tértek a sokkból, mihamarabb kérjetek időpontot egy nődokihoz, aki megerősíti, vagy megcáfolja a terhességet, és azt, hogy esetleg nem méhen kívüli-e. Fontos, hogy nagyon sokat beszélgess most anyukáddal, mert életre szóló döntést hozol, bármit döntesz, ha elveteted, akkor is ott lesz a súlya a lelkedben, ugyanakkor még túl fiatal vagy egy gyermekhez. Legjobb lenne, ha leülnétek úgy, hogy a szüleid és barátod is ott van. A védőnőd konkrétan ezt mondta, amit írtál, vagy csak ti következtettetek erre a szavaiból? Nem mindegy, szégyellheti magát, ha valóban ezt mondta, és egyben akár pályát is változtathatna.

Az osztálytársaiddal meg ne törődj. Nem a csorda után kell menni, ezt hamar megtanulod. Az életed a tiéd, nem nekik éled. Azért kíváncsi lennék, van-e még szűz az osztályotokban.

Minden jót neked, kérdező, és ne késlekedj, beszélj szüleiddel.

2010. nov. 16. 17:29
 46/132 anonim ***** válasza:
63%
Most nem akarom én itt védeni a lányt, de tudjátok hány ilyen idős lány szexel gumi nélkül? Csak neki pehje van, mert pont egy olyan fajta mint én. Egyszer nem védekeztem, és máris itt a kislányom (na mondjuk én akartam, akartuk) Hibázott. És most kemény leckét kapott. Ha kihordja a babát, szerintetek jó lesz annak a babának az intézetben?
2010. nov. 16. 17:33
 47/132 anonim ***** válasza:
88%

17:20!

Az orvosi eskütételben annó benne volt a Hippokratészi eskü, ami elutasította az élet kioltását... Aztán ezt az esküt kivették az orvosi eskütételből pont az abortusz miatt...

2010. nov. 16. 17:36
 48/132 anonim ***** válasza:
79%

17:29, még mindig jobban jár, ha tőlünk kapja a szidásokat, odahaza valószínűleg nem csak szóbeli dádázás lesz ha kiderül a dolog...

Mellesleg ne minket szidj, hanem azokat a nagyokosokat akik szerint meg kéne tartania a babát 14 évesen. Micsoda remek ötlet! Gimnázium másodikban a matek röpdoga közben szoptatja majd a kicsit, és két számtanpélda közt pelenkázza? Hogy a fenébe képzelitek ezt el? 14 évesen anya...pfff....hadd ne mondjam, hogy ez melyik népcsoport jellegzetessége, hogy 8 évesen már ötgyerekes családanyák...

2010. nov. 16. 17:38
 49/132 anonim ***** válasza:
65%

16:54 vagyok.

a "Mindenki maga döntse el mikor van készen rá" azt a szexre értettem, nem az anyaságra...;)

22Lnak szólt.

18/L

2010. nov. 16. 17:38
 50/132 anonim ***** válasza:
87%
Add örökbe,ezzel megmentenél egy életet és boldoggá tennél egy párt akiknek nem lehet gyereke.Mit nem adnék én is azért ha legalább örökbe fogadott babám lehetne.És nagyon sokan vagyunk ezzel így!
2010. nov. 16. 17:39
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!