Terhes vagyok 14 és fél évesen. Mit tegyek? :S
Az igazság az hogy nagyon bevagyok szar_va.
14,5 éves vagyok februárban leszek 15. Eddig még csak 4 szer feküdtem le a barátommal mivel 1 éve járunk és ugy gondoltam, hogy nem várok tovább. Felkéészültem rá és nem bántam meg. Viszont nemrég észrevettem hogy nemjött meg. Gondoltam, hogy ez csak szimpla dolog. De aztán eszembe jutott hogy multkor nem használtunk semmit mivel azt mondta a védőnőnk hogy nálunk nagyon kevés az esély hogy teherbe essünk. De aztán megvettem egy terhességi tesztet a biztonság kedvéért. ÉS poitív lett!!!
amikor meg láttam ugy lesápadtma hogy az ájulás kerülgetett. Anyunak még nem mondtam el. De mindig is az abortuszt elleneztem.
Mit tehetek?
Mit tanácsoltok?
Még csak most fogok ballagni!!
Mit fognak hozzászólni az osztálytársainm?
Mi lessz a gyerekkel ?
A pasimnak még nem mondtam el.
FÉLEK HELP!!
Gratulálok...nagyon ügyes vagy, remélem anyukád egyben hagyja pár csontodat.
De a fiú is megéri ám a pénzét. Ha már szétlövi a kislányt, lehetne annyi esze, hogy megveszi azt a rohadt gumit, ami kijön egy ezresből. Hidd el, ha elvisznek kapirgáltatni, az nem egy darab ezresbe fog kerülni...
előbb kellett volna feltenni ezeket a kérdéseket..
mindenesetre első dolgod legyen szólni anyudnak
Örülj neki. Jön a karácsony lesz kivel foglalkozni majd.
18/F
Velem ugyan ez volt 13 évesen
Anyunak elmondtam de nem nagyon örült neki,elmentünk a korházba beszéltünk a dokival és elvetettük.
Szal ha nem karasz gyereket akkor mond meg anyudnak ezt a dolgot.
19/L
Azért a védőnő is nagyon okos!!! Nem tudom hol vette a diplomáját!
Mindenesetre az lesz a legjobb,ha szépen leülsz anyukáddal és elmondasz neki mindent. Ha őszinte leszel vele,biztos,hogy segíteni fog neked,akárhogy is döntesz majd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!