Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhes vagyok 14 és fél...

Terhes vagyok 14 és fél évesen. Mit tegyek? :S

Figyelt kérdés

Az igazság az hogy nagyon bevagyok szar_va.

14,5 éves vagyok februárban leszek 15. Eddig még csak 4 szer feküdtem le a barátommal mivel 1 éve járunk és ugy gondoltam, hogy nem várok tovább. Felkéészültem rá és nem bántam meg. Viszont nemrég észrevettem hogy nemjött meg. Gondoltam, hogy ez csak szimpla dolog. De aztán eszembe jutott hogy multkor nem használtunk semmit mivel azt mondta a védőnőnk hogy nálunk nagyon kevés az esély hogy teherbe essünk. De aztán megvettem egy terhességi tesztet a biztonság kedvéért. ÉS poitív lett!!!

amikor meg láttam ugy lesápadtma hogy az ájulás kerülgetett. Anyunak még nem mondtam el. De mindig is az abortuszt elleneztem.

Mit tehetek?

Mit tanácsoltok?

Még csak most fogok ballagni!!

Mit fognak hozzászólni az osztálytársainm?

Mi lessz a gyerekkel ?

A pasimnak még nem mondtam el.

FÉLEK HELP!!

2010. nov. 16. 16:45
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/132 anonim ***** válasza:
62%

Gratulálok...nagyon ügyes vagy, remélem anyukád egyben hagyja pár csontodat.

De a fiú is megéri ám a pénzét. Ha már szétlövi a kislányt, lehetne annyi esze, hogy megveszi azt a rohadt gumit, ami kijön egy ezresből. Hidd el, ha elvisznek kapirgáltatni, az nem egy darab ezresbe fog kerülni...

2010. nov. 16. 16:48
 2/132 anonim ***** válasza:
79%
Nagy levegő, és anyunak bevallani mindent! Abortusz ide vagy oda, rettentő fiatal vagy! Itt fogsz kapni hideget és meleget, de úgysem ez lesz a döntő!
2010. nov. 16. 16:49
 3/132 anonim válasza:
80%

előbb kellett volna feltenni ezeket a kérdéseket..

mindenesetre első dolgod legyen szólni anyudnak

4/132 anonim ***** válasza:
87%
Ezt egyedül nem fogod tudni megoldani, el kell mondanod a szüleidnek.
 5/132 anonim ***** válasza:
37%

Örülj neki. Jön a karácsony lesz kivel foglalkozni majd.

18/F

6/132 anonim válasza:
42%

Velem ugyan ez volt 13 évesen

Anyunak elmondtam de nem nagyon örült neki,elmentünk a korházba beszéltünk a dokival és elvetettük.

Szal ha nem karasz gyereket akkor mond meg anyudnak ezt a dolgot.

19/L

2010. nov. 16. 16:50
 7/132 anonim ***** válasza:
100%
mondd el anyukádnak mielőbb!
2010. nov. 16. 16:50
 8/132 anonim ***** válasza:
70%
1.: Hülye vagy! Ha védekeztetek volna, ez nem történt volna meg 2.: Mindenképpen el kell majd mondanod 3.: Mit vársz? Hogy az osztálytársaid dicsérni fognak, hogy milyen ügyes vagy? Nem hinném. 4.: Hogy mi lesz a gyerekkel, az tőled, meg a szüleidtől függ, meg többnyire a pasidtól is. De leginkább tőled, meg az anyukádtól/apukádtól. Ennyi
2010. nov. 16. 16:51
 9/132 anonim ***** válasza:
84%

Azért a védőnő is nagyon okos!!! Nem tudom hol vette a diplomáját!

Mindenesetre az lesz a legjobb,ha szépen leülsz anyukáddal és elmondasz neki mindent. Ha őszinte leszel vele,biztos,hogy segíteni fog neked,akárhogy is döntesz majd!

2010. nov. 16. 16:52
 10/132 anonim válasza:
78%
Mond el anyukádnak akármi is lesz.. De jobb ha felkészülsz rá,hogy ezek után nem biztos hogy bízni fognak benned egy jó ideig.. És az abortusz ebben a korban lehet hogy később gondot fog okozni ha felnőtt leszel,és gyereket akarsz majd.
2010. nov. 16. 16:53
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!