Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van itt olyan aki 17-19...

Van itt olyan aki 17-19 évesen szült? A tüneteim alapján terhes vagyok?

Figyelt kérdés
Előző hónapban 20-án jött meg most meg már 23 van és nem jött meg. Nem gondoltam volna mert minden menstruációra utaló tünet jelentkezett tehát szinte biztos voltam benne hogy megjön. de mégsem. a mellem szokott előtte fájni + egyéb tünetek. most is fájt de már kezd elmúlni és még nem jött meg. nagyon félek, 18 éves vagyok most fogok érettségizni. anyumnak már mondtam és megértő volt. tesztet még nem mertem csinálni. nem szokott késni. legalábbis egy évre visszamenőleg szinte sosem késett. most nagyon letargiába estem, szinte egésznap ezen rágódok:( ha írtok akkor légyszi ne kioktatást meg ilyesmit.
2011. márc. 23. 20:22
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Én 17 alatt voltam, remélem azért válaszolhatok.

A tüneteid alapján lehetsz terhes, vegyél tesztet, és kiderül. Majd írd meg az eredményt!

2011. márc. 23. 20:25
 2/18 A kérdező kommentje:

hát jó... de ha pozitív lesz a teszt akkor tuti összeesek.

és te most hány éves vagy? és mit tettél amikor megtudtad...?

2011. márc. 23. 20:32
 3/18 anonim válasza:
100%
Nem védekeztetek?Beléd élvezett?Vagy miért lehetnél terhes?Ha védekeztetek,akkor szerintem ne aggodj,mert idegesség nagyon eltolja,tapasztaltam.Megfázás is eltolja.Most én is féltem,hogy terhes vagyok,de szerencsére pontosan megjott.
2011. márc. 23. 20:35
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Most fogsz érettségizni,ergo idegeskedsz,ezért késhet.Csinálj tesztet,hogy biztosat tudhass,ha halogatod csak rosszabb.Egyre idegesebb leszel,ettől még inkább késhet,még ha nincs is semmi oka.
2011. márc. 23. 20:38
 5/18 anonim válasza:
100%
Nekem is sokat késett érettségi előtt, lehet, hogy csak az idegeskedéstől van.
2011. márc. 23. 20:40
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
szerintem érettségi-stressz! nekem államvizsga előtt 1 hetet késett! esküvőmkor meg szinte ki is maradt :)
2011. márc. 23. 20:42
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Na meg a február pont 3 nappal rövidebb, mint a öbbi hónap, ezt se felejtsük el :)

Remélem, csak vaklárma ;)

2011. márc. 23. 20:42
 8/18 A kérdező kommentje:
volt amikor gumi nélkül csináltuk de nem élvezett belém. már fél éve szoktuk csinálni gumi nélkül is néha (nem szokott belém élvezni) és eddig semmi baj nem volt. vasárnap kellett volna megjönnie de aznap a barátom szakított velem és eléggé ki voltam (bár még aznap este kibékültünk) hát nem tudom...
2011. márc. 23. 20:44
 9/18 anonim ***** válasza:
85%
Ja, ha eddig nem volt semmi baj a megszakításos módszerrel, akkor már biztosan nem is lesz, ugye? Tesztelj, és védekezz.
2011. márc. 23. 20:47
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Sose csináld gumi nélkül.A megszakítás nem védekezés,így bármi lehet.Tesztelj!
2011. márc. 23. 21:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!