Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ma kell volna (nem) megjönnie...

Ma kell volna (nem) megjönnie és nem is jött meg. Az elmúlt héten szurkált a hasam, mindjárt megjön érzésem van, hányinger kerülget, fáradt vagyok és érzékenyek a melleim.Sikerült vagy nem? Mit a meglátásotok a tüneteim alapján? Javaslatok?

Figyelt kérdés
Nem akarom elkiabálni, de lehet, hogy sikerült. Tudom, hogy ezekből még bármi lehet, de azért én titkon reménykedem, viszont ha nem sikerül, akkor sem adom fel.
2008. okt. 23. 19:55
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Hát a tüneteid alapján tényleg lehet baba, az én javaslatom, hogy csinálj egy tesztet!! Sok sikert!
2008. okt. 23. 20:05
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

tüneteid alapján simán lehetsz terhes!drukkolok neked:))

hétfőn tesztelj!nekem a lilly terhesteszt már 1 nap késés után kimuttatta!(tescoban is lehet kapni)ha nem bírnád hétfőig!sok sikert várom az eredményről a jelentést

2008. okt. 23. 20:06
 3/3 A kérdező kommentje:
Bocsánat, elírtam holnap kellen nem megjönnie, de ettől függetlenül köszi a beáztatást. Drukkolok nektek is.
2008. okt. 23. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!