Terhes lehetek a tüneteim alapján?
Figyelt kérdés
Nem kérem a hőmet mert hónapokig mértem, és semmi értelme sem volt! Ma reggel mikor felébredtem arra lettem figyelmes, hogy nem férnek bele a melleim a melltartómba! Elkezdtek fájni is ami eddig egész hónapban szokott, de most valamiért nem fájt csak ma! Fáj a derekam is, és mióta felkeltem már kb 2 db 2 l-es ásvanyvizet megittam! Este még hirtelen hányingerem lett evés után! Ápr 30.-ám volt a mensim! Ma azért megmértem reggel a hőmet 37.1 volt! Mi lehet szerintetek? Szeretnénk babát már 11 hónapja!2009. máj. 21. 11:34
1/3 anonim válasza:
Persze, hogy lehetsz. Csak maradjon magasan a hőd a nem vártig és utána is. Mikor kellene megjönnie?
2/3 A kérdező kommentje:
Ha jók a számitásaim 28.-ám! De ha már írtál nekem amit nagyon köszönök, tudnál nekem abban segíteni, hogy miért görcsölget a hasam néha? Meg olyan érzésem van mint amikor a lányommal terhesvoltam és csuklott! Mindig egy pontban pattog valami a hasam alján! Mi az?
2009. máj. 21. 11:45
3/3 anonim válasza:
Lehet azért görcsölget a hasad, mert most ágyazódik. Azt a pattogást nem tudom mi lehet? Még legalább 1 hétig fent kellene lenni a hődnek, szerintem addig mérd. Most, nem tudsz mit tenni, csak várni. Tudom ez a legrosszabb, én is minden hónapban végig csinálom. A nem várt napján tesztelj és írd meg, hogy sikerült-e. Én drukkolok. Első voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!