Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van itt olyan aki 17-19...

Van itt olyan aki 17-19 évesen szült? A tüneteim alapján terhes vagyok?

Figyelt kérdés
Előző hónapban 20-án jött meg most meg már 23 van és nem jött meg. Nem gondoltam volna mert minden menstruációra utaló tünet jelentkezett tehát szinte biztos voltam benne hogy megjön. de mégsem. a mellem szokott előtte fájni + egyéb tünetek. most is fájt de már kezd elmúlni és még nem jött meg. nagyon félek, 18 éves vagyok most fogok érettségizni. anyumnak már mondtam és megértő volt. tesztet még nem mertem csinálni. nem szokott késni. legalábbis egy évre visszamenőleg szinte sosem késett. most nagyon letargiába estem, szinte egésznap ezen rágódok:( ha írtok akkor légyszi ne kioktatást meg ilyesmit.
2011. márc. 23. 20:22
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
A terhességi tünet nem ekzakt! Én nem éreztem semmit, az ég adta egy világon! 18 évesen estem teherbe, terhesen vizsgáztam. Most hat éves a kisfiam. Apukával azóta összeházasodtunk!
2011. márc. 23. 22:45
 12/18 anonim ***** válasza:
Jahm! Utolsó vagyok. Már tesztelhetsz. Szerintem vegyél olyat, amibe kettő van. Egyet most, és ha egy hét múlva sem jön meg, akkor a másikat is használd!
2011. márc. 23. 22:47
 13/18 anonim ***** válasza:
Persze,hogy lehetsz terhes,te nem jártál biológia órára?Vegyél tesztet!
2011. márc. 24. 07:54
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Most 19 vagyok.

Nagyon megijedtem, homokba dugtam a fejem, és úgy tettem, mintha semmi nem történt volna.

Az anyukám csak a 36. héten tudta meg, és már nem nagyon volt mit tenni ugye. Próbált rávenni az örökbeadásra.

Azóta jól megnőtt kicsi a fiam, és ő a világunk közepe. Az apukájával és vele igazi világutazók vagyunk, megjártuk Bp-t több kerületét, Angliát, Dorogot.

De a lényeg, hogy boldogan éldegélünk, és a lehető legkevesebbet kérjük a nagyszülők segítségét (kb. 2-3 hetente találkozunk velük).

Első

2011. márc. 24. 08:37
 15/18 anonim ***** válasza:

Mindenképp csinálj tesztet!!!legalább megtudod mi a helyzet,sokkal jobb,mint őrlődni és idegeskedni!!ne várj tesztelj!!

16évesen én is csapdába estem,akkor az 1x szexeltünk gumi nélkül és belém is élvezett..és..meg is lett sajnos az eredménye....hát ne tudd meg micsoda kegyetlen érzés volt...

De ahogy írod szakítottál a pasiddal érettségizel,...ez mind közrejátszhat abban,hogy késik...

Na szóval:teszt,teszt,teszt!!!

Sok szerencsét!!

2011. márc. 24. 12:14
 16/18 A kérdező kommentje:
okés! még írjon valaki!!!!
2011. márc. 24. 17:29
 17/18 anonim ***** válasza:
Mást én sem nagyon tudok tanácsolni mint azt, hogy mielőbb vegyél egy tesztet és ess túl rajta. Készülj fel lélekben arra, hogy pozitívat fog mutatni és ha mégsem, akkor fellélegezhetsz. Mindenképp meg kell tudnod mielőbb, hogy terhes vagy-e vagy sem, mert ha az vagy és nem akarod megtartani, akkor időben el kell kezdeni az ezzel kapcsolatos teendőket. Amúgy amikor terhes lettem, nekem is "mindjárt megjön" érzésem volt, amikor meg kellett volna jönnie, de nem jött... Én drukkolok neked, hogy ne legyél terhes, de remélem levontad a tanulságot, soha többé ne játszadozz megszakítással, hanem akarsz gyereket!
2011. márc. 24. 23:23
 18/18 A kérdező kommentje:
szerencsére megjött úgyhogy valószínűleg nem vagyok terhes. végül is csak 3 napot késett
2011. márc. 27. 16:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!