Van itt olyan aki 17-19 évesen szült? A tüneteim alapján terhes vagyok?
Most 19 vagyok.
Nagyon megijedtem, homokba dugtam a fejem, és úgy tettem, mintha semmi nem történt volna.
Az anyukám csak a 36. héten tudta meg, és már nem nagyon volt mit tenni ugye. Próbált rávenni az örökbeadásra.
Azóta jól megnőtt kicsi a fiam, és ő a világunk közepe. Az apukájával és vele igazi világutazók vagyunk, megjártuk Bp-t több kerületét, Angliát, Dorogot.
De a lényeg, hogy boldogan éldegélünk, és a lehető legkevesebbet kérjük a nagyszülők segítségét (kb. 2-3 hetente találkozunk velük).
Első
Mindenképp csinálj tesztet!!!legalább megtudod mi a helyzet,sokkal jobb,mint őrlődni és idegeskedni!!ne várj tesztelj!!
16évesen én is csapdába estem,akkor az 1x szexeltünk gumi nélkül és belém is élvezett..és..meg is lett sajnos az eredménye....hát ne tudd meg micsoda kegyetlen érzés volt...
De ahogy írod szakítottál a pasiddal érettségizel,...ez mind közrejátszhat abban,hogy késik...
Na szóval:teszt,teszt,teszt!!!
Sok szerencsét!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!