Terhes vagyok 14 és fél évesen. Mit tegyek? :S
Az igazság az hogy nagyon bevagyok szar_va.
14,5 éves vagyok februárban leszek 15. Eddig még csak 4 szer feküdtem le a barátommal mivel 1 éve járunk és ugy gondoltam, hogy nem várok tovább. Felkéészültem rá és nem bántam meg. Viszont nemrég észrevettem hogy nemjött meg. Gondoltam, hogy ez csak szimpla dolog. De aztán eszembe jutott hogy multkor nem használtunk semmit mivel azt mondta a védőnőnk hogy nálunk nagyon kevés az esély hogy teherbe essünk. De aztán megvettem egy terhességi tesztet a biztonság kedvéért. ÉS poitív lett!!!
amikor meg láttam ugy lesápadtma hogy az ájulás kerülgetett. Anyunak még nem mondtam el. De mindig is az abortuszt elleneztem.
Mit tehetek?
Mit tanácsoltok?
Még csak most fogok ballagni!!
Mit fognak hozzászólni az osztálytársainm?
Mi lessz a gyerekkel ?
A pasimnak még nem mondtam el.
FÉLEK HELP!!
ez jó:D
én nem hibáztatlak, hisz senki sem kényszerített minket, hogy válaszoljunk, saját önszántunkból reagálunk egy-egy kérdésre, vagy sem!
Minden esetre ötletes vagy hallod:)
bár mondjuk majd biztos meg kapod másoktól... aki esetleg már át élt egy abortuszt.
22L
Király:D Bár mondjuk, ha küldözgetnél mindenféle teszteket, akkor is lehetne eredményt produkálni, de ez így nagyon jópofa:D
Én is kipróbálom, ha már egyszer diplomaírás közepén vagyok:DD:D: Bár az én témámat errefelé nem fogjátok megtalálni...nem ideillő:D
De ez k.rva jó:D Már elnézést, csak nagyon tetszik, és annyira boldog vagyok, hogy kiderült, hogy nem vár egy 14,5 éves lány babót:D
Huh! További jó munkát!
8 hetes kismami:D
Nah igen, de tudod ezzel csúnyán átvertél embereket. Gondolom, ha 22 éves egyetemista vagy, akkor azt is tudod, mert biztos volt módszertan elméleted, hogy egy felmérésnél fel kell tüntetni, hogy az csak egy felmérés, és direkt mód nem lehet átvágni az embereket :) Mégha maga az oldal névtelen válaszokat is biztosít. A kérdőíveknél is fel kell tüntetni, hogy maga a kutatás milyen célból készül, mire irányul stb. És a lekérdezett az olvasottak alapján eldöntheti, hogy hozzájárul-e a kutatáshoz.
Ha ezt kutatási koncepcióhoz, vagy egyéb kutatáshoz tetted fel, amire jegyet fogsz kapni, remélem lesz annyi esze a tanárnak, hogy megbuktasson.
Ne haragudj, értem a többieket is akik azt mondják ötletes. Lehet így is felfogni. De ez így sem jogilag, sem pedig módszertanilag nem helytálló.
18:48 vagyok
igen én is így vagyok vele, hogy még mielőtt le ordítjátok a fejét gondoljatok arra, hogy örülni kell, hogy nem egy 14éves terhes kislány írta akire abortusz vár!
de hát ez tényleg hatalmas ötlet volt, mert hisz valószínű teszteket nem sokan töltögettek volna neked! de itt viszont írtak, mintha muszáj lenne:)
19:09 JAJJ ne legyél már ennyire szűk látókörű!
Származott abból bármi károd, hogy itt válaszoltál? sem anyagi sem erkölcsi semmilyen kárt nem szenvedtél, hisz teljesen névtelenek vagyunk, még akkor is ha ki írja a "neved" a válaszoknál!:)
oké oké el pazarolta az idődet, de hát most valljuk be. azért ültél a géped előtt, mert volt szabadidőd, saját szórakoztatására netezik az ember, gondolom nem a tűzhely mellől nokedli szaggatás közben ültél le a gép elé és adtál neki tanácsot:)
igen van akinek a munkájához tartozik a net, de az olyan ember gondolom a munkájára koncentrál nem arra, hogy itt válaszolgasson:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!