Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhes vagyok 14 és fél...

Terhes vagyok 14 és fél évesen. Mit tegyek? :S

Figyelt kérdés

Az igazság az hogy nagyon bevagyok szar_va.

14,5 éves vagyok februárban leszek 15. Eddig még csak 4 szer feküdtem le a barátommal mivel 1 éve járunk és ugy gondoltam, hogy nem várok tovább. Felkéészültem rá és nem bántam meg. Viszont nemrég észrevettem hogy nemjött meg. Gondoltam, hogy ez csak szimpla dolog. De aztán eszembe jutott hogy multkor nem használtunk semmit mivel azt mondta a védőnőnk hogy nálunk nagyon kevés az esély hogy teherbe essünk. De aztán megvettem egy terhességi tesztet a biztonság kedvéért. ÉS poitív lett!!!

amikor meg láttam ugy lesápadtma hogy az ájulás kerülgetett. Anyunak még nem mondtam el. De mindig is az abortuszt elleneztem.

Mit tehetek?

Mit tanácsoltok?

Még csak most fogok ballagni!!

Mit fognak hozzászólni az osztálytársainm?

Mi lessz a gyerekkel ?

A pasimnak még nem mondtam el.

FÉLEK HELP!!

2010. nov. 16. 16:45
 121/132 anonim ***** válasza:
66%
13:57 így igaz!!!! plusz még mindig tartom magam ahhoz, amit 9:45kor írtam, mert ott van az igazság ha tetszik valakinek, ha nem!!! és részemről le van zárva többet nem írok!
2010. nov. 18. 14:01
 122/132 anonim ***** válasza:
90%

Én a "7%"ba tartoztam és mégis rettenetesen megbántódtam.

Nincs mit mondanom a kérdezőnek, de azért örülök, hogy nem egy kétségbeesett kislány van bajban.

2010. nov. 18. 14:04
 123/132 anonim ***** válasza:
69%

Én voltam, aki nem hitte el a védőnős dolgot, azzal elszúrtad szerintem. Engem mondjuk abszolút nem érdekel, hogy kamu vagy nem, mert 1000 ilyen kérdés van, annak kb. a fele komoly. De van ám, akinek ez valóban probléma...

Máskor jobban építsd fel a válaszolók "tesztelését", ha már ennyire ráérsz. :)

2010. nov. 18. 14:23
 124/132 A kérdező kommentje:

Akkor utólag is mindenkitől újra elnézést szeretnék kérni.

A helyesírási hibák pedig direkt vannak, hogy látszódjon, hogy mindezeket egy 14 éves lány írta.

Egyépként pedig már tettem fel úgy kérdést, hogy "teszt" címszóval írtam. Nagyjából, talán 10-15 ember válaszolt.

Elhiszem, hogy rossz érzés, hogy ez csak egy teszt volt, ezért különösen azoktól szeretnék bocsánatot kérni, akik SEGÍTSÉGET és TANÁCSOKAT adtak jószívből. Őket télleg nagyon sajnálom, de akik szidtak azokat nem hiszem, hogy nagy trauma érte :)

Mégegyszer köszönöm a válaszokat és elnézést az átverésért.

(Igen, most, hogy többen írják, télleg sok hiba van a kérdésben pl.: a védőnős.)

2010. nov. 18. 16:55
 125/132 anonim ***** válasza:
89%

ez jó:)

Bár az a szomorú igazság, hogy ez az eset elég gyakran előfordul, szóval, most csak eggyel kevesebb ember miatt bosszankodhatunk, de attól még, előfurdulnak ilyen esetek.

2010. nov. 18. 17:29
 126/132 anonim ***** válasza:
76%

Azért kiváncsi lennék, hogy melyik egyetemre jársz. De nyilván ott is valami kamu intézmény lenne megjelölve! A bocsánatkérésedet pedig nem érzem őszintének, mondjuk lehet a hitel vesztésedből fakadóan.

Ezt a kutatást felhasználtad valamihez, vagy csak saját kiváncsiságod kielégítésére szolgált?

Ha felhasználod/tad, milyen értékelést kapott? Ki a konzulensed? És privát email-ben várok a kérdésekre választ, tájékoztatást a kutatásról. Konkrétan tőlem nem kaptál semmi féle felhatalmazást, beleegyezést a kutatás prezentálásához, márpedig én is válaszoltam tehát a statisztikai adat részét képzi. Engem nem érdekel mások véleménye, csak az, hogy nagyon gerinctelen dolognak tartom amit csináltál, hát vállald érte a felelőséget. Jah és mivel nem önszántamból, de részt vettem a "felmérésben" ezért jogom van a "kutatótól" az eredményeket és a kutatással kapcsolatos inormációkat lekérdezni.

2010. nov. 18. 19:45
 127/132 anonim ***** válasza:
93%
Nos, felejtsd el a 14 éves énedet, vedd elő a 22 éves egyetemista lányt és ne írj olyat, hogy "TÉLLEG"....
2010. nov. 18. 20:04
 128/132 anonim ***** válasza:
91%
"egyéPként" nem csak a fő kérdésben van helyesírási hiba:) nem gondolom, hogy egy egyetemista ilyen helytelenül írna...bocs az offért.
2010. nov. 19. 09:40
 129/132 anonim ***** válasza:
64%
Jaj most mit vagytok úgy oda? Én is válaszoltam..már nem tudom, melyik volt az én válaszom, mert van vagy 150 válasz XD de a lényeg, hogy te döntöttél úgy, hogy válaszolsz a kérdésre, senki nem kényszerített rá. Úgyhogy ezek után ne ti legyetek felháborodva azon, hogy ez egy "átverés" volt. Ez egy teszt volt, amire (ismétlem még egyszer) senki nem kényszerített rá, hogy válaszolj!!! Ezek a "erre áldoztam a szabadidőmet" ami mellesleg kb 3 perc B+ úgyhogy leállhattok nyugodtan! Mi van? Belehaltatok abba a pár mondatba amit legépeltetek? Még szép, hogy nem. Tehát nem értem a felháborodás okát. Én most speciel attól vagyok kiborulva, hogy ti kiborultatok ilyen kis hülyeség miatt (nah ez értelmes volt XD) De értitek a lényeget nem? Csak ennyit szerettem volna.
2010. nov. 19. 19:04
 130/132 anonim válasza:
66%
Az utolsónak igaza van!!!
2010. nov. 20. 10:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!