Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhes vagyok 14 és fél...

Terhes vagyok 14 és fél évesen. Mit tegyek? :S

Figyelt kérdés

Az igazság az hogy nagyon bevagyok szar_va.

14,5 éves vagyok februárban leszek 15. Eddig még csak 4 szer feküdtem le a barátommal mivel 1 éve járunk és ugy gondoltam, hogy nem várok tovább. Felkéészültem rá és nem bántam meg. Viszont nemrég észrevettem hogy nemjött meg. Gondoltam, hogy ez csak szimpla dolog. De aztán eszembe jutott hogy multkor nem használtunk semmit mivel azt mondta a védőnőnk hogy nálunk nagyon kevés az esély hogy teherbe essünk. De aztán megvettem egy terhességi tesztet a biztonság kedvéért. ÉS poitív lett!!!

amikor meg láttam ugy lesápadtma hogy az ájulás kerülgetett. Anyunak még nem mondtam el. De mindig is az abortuszt elleneztem.

Mit tehetek?

Mit tanácsoltok?

Még csak most fogok ballagni!!

Mit fognak hozzászólni az osztálytársainm?

Mi lessz a gyerekkel ?

A pasimnak még nem mondtam el.

FÉLEK HELP!!

2010. nov. 16. 16:45
 81/132 anonim ***** válasza:
33%

A válasz megírásának időpontja: ma 22:11

Te nagyon okos! Olyanról még nem hallottál, hogy iskola védőnő? Nem csak hogy osztályfőnöki órán jön felvilágosítani (ami ebben az esetben nem volt megfelelő), de még a gyerekek is járnak hozzá évente, súly, magasság, vérnyomás meg ilyen olyan mérésekre. Még középiskolában is nem hogy általánosban!

2010. nov. 16. 23:53
 82/132 anonim ***** válasza:
64%

Kedves "nagyon okos"! Nem, nem tudtam, hogy van iskolai védőnő, mivel anno hozzánk nem jött ilyen. De nekem a szövegkörnyezetből amúgy sem ez jött le.

Amúgy én képes vagyok beismerni, hogy tévedtem ezzel kapcsolatban, de látom neked kulturáltan nem megy, hogy felhívd mások figyelmét a tévedésre. Elgurult a gyógyszered, vagy mi van?

2010. nov. 17. 00:36
 83/132 anonim ***** válasza:
87%

Szörnyű!!! Más évekig próbálkozik, (mi már a 10 hónapunkat kezdtük)és nem jön a baba.

Erre itt ez a kérdés.... Elszomorító!

Milyen dühöt és haragot vált ki az emberekből.

Én nem akarom jellemezni ezt a lányt, tanácsot sem adok, mert nem tudok! Csak azért írtam, hogy elmondjak mekkora fájdalmat okoz ez a kérdés nekem és szerintem másoknak is, akik hónapok óta küzdünk, szenvedünk, kesergünk, hogy babánk lehessen:-(((

A

2010. nov. 17. 07:41
 84/132 Veca75 ***** válasza:
64%

Elösször is azt írtad "felkészültél " a nagy eseményre.

Mármint,hogy??tiszta bugyi, zokni?

Ha ahhoz volt eszetek, h összedugjátok amitek van,ahhoz is legyen,hogy segítséget kérj mielött tönkreteszed pár ember életét a sajátodon kívül!!!!

Amúgy meg a szülők hol voltak?nem vették észre h a lányuk "ivarérett" és 1 éve van pasija? Nekem 15 éves a fiam,de már két éve beszélgetünk a védekezésről,és inkább vettem neki gumit és odaadtam h kéznél legyen,ha kell.De nem kellett neki még,és ennek örülök!

Rengeteget kell velük beszélgetni,felkészíteni őket.Velem is így tett anyum!

2010. nov. 17. 08:28
 85/132 anonim ***** válasza:
72%
Szia!Nagyon sajnálom ami veled történt és ami még történni fog.De szerintem is az lenne a legjobb döntés részedről ha elvetetnéd a kicsit.Megmondtad már anyudádnak a babát?Ha igen akkor, hogy reagált rá?
2010. nov. 17. 09:17
 86/132 anonim ***** válasza:
71%

Én nem tudom, hogy igaz-e a kérdező állítása, miszerint 14 éves és terhes vagy sem...Viszont valaki csatolt egy videót..senki se nézze meg....én fél perc után leállítottam, igen ennyi kellett hogy rájöjjek mit is nézek valójában...életem legszörnyűbb érzése volt, amit átéltem, főleg így 8+3 hetes kismamaként...borzalom..eddig is abortuszellenes voltam, de most meg abszolút az vagyok...ez egyszerűen borzasztó..Nekem számos ismerősöm van, akiknek már több babájuk ment el, egyszerűen nem alkalmas a szervezetük,. hogy kihordják, és akkor itt meg valaki azzal borzolja a kedélyeket, hogy 14 éves és kismama!

Kedves kérdező!

Ha valóban igaz amit állítasz! Először is gondold szépen végig mit is mondott az a védőnő, mert kötve hiszem, hogy olyasmi elhagyta a száját, hogy nem lehetsz terhes! A következő: mi a fenéért nem védekeztek? Bárki bármit is mondott, bennem mindig nagyobb volt a félelem, és bizony nem bújtam össze senkivel gumi nélkül...amúgy 14 évesen sexelni? Jézusom...a kishúgom annyi idős...letörném a derekát...akármilyen szerelmes is..én 17 évesen vesztettem el a szüzességem, és nem tudom, hogy nem volt-e korai..

Ha pedig már megtörtént a baj, igenis tessék felvállalni anyuka-apuka előtt, szerintem fel fognak pofozni, de ez a minimum...aztán irány a nőgyógyász, és nézesd meg magad! Az meg hogy mit szólnak az osztálytársak? Könyörgöm, ha elég idős vagy ahhoz, hogy sexelj, és az menő dolog...akkor egy babát szégyellni kell? Én személy szerint alig várom, hogy gömbölyödjön a pocakom...és leszarom, ha lenézően néz rám bárki is, bár miért tennék? Ja és nem félek a csoporttársaktól..mivel egyetemista vagyok még..egyáltalán nem...

Legközelebb gondolkodj, és ne engedd hogy bárki is elmenjen benned védekezés nélkül! Remélem tényleg csak vicc, és nincs ilyen problémád!

Üdv egy 8 hetes kismama!

2010. nov. 17. 16:10
 87/132 anonim ***** válasza:
75%
Kedves anyukák, akik most azok,meg akik majd lesznek.Szerintem ez valakinek az idiota agyszüleménye,és most röhög rajtunk,mert még válaszolunk is neki.Mert ha talán igaz is volna már válaszolt volna!!!!!
2010. nov. 17. 17:42
 88/132 anonim ***** válasza:
100%
kérdező miért nem ír? Kíváncsi vok mit mondott a szülője...
2010. nov. 17. 17:44
 89/132 anonim ***** válasza:
100%
Na elmondtad otthon?
2010. nov. 17. 18:03
 90/132 A kérdező kommentje:

köszönöm mindenkinek a válaszát.

csak egy teszt volt.

89 %-a lecseszett érte magyarán elbírálta a dolgot.

7 %-a csak tanácsokat adott de nem bírálta el ÍRÁSBAN a dolgot.

3 %-a elkezdett okoskodni illetve veszekedni a másikkal, vagy egy témához "nem illő" dolgot kezdett el mondani.

a 89-ből 52%-a tanácsokat is adott illetve "elítélte a dolgot"

Elnézést kérek minden válaszolótól, aki úgy érzi hogy átvertem. Minden esetre úgy gondolom, ettől nem fogtok mély nyomokat szerezni.

A válaszok illetve a felmérés az egyetemre kellet, és úgy gondoltam ez egy jó módszer lenne.

Köszönettel:

Egy egyetemista 22/L

2010. nov. 17. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!