Terhes vagyok 14 és fél évesen. Mit tegyek? :S
Az igazság az hogy nagyon bevagyok szar_va.
14,5 éves vagyok februárban leszek 15. Eddig még csak 4 szer feküdtem le a barátommal mivel 1 éve járunk és ugy gondoltam, hogy nem várok tovább. Felkéészültem rá és nem bántam meg. Viszont nemrég észrevettem hogy nemjött meg. Gondoltam, hogy ez csak szimpla dolog. De aztán eszembe jutott hogy multkor nem használtunk semmit mivel azt mondta a védőnőnk hogy nálunk nagyon kevés az esély hogy teherbe essünk. De aztán megvettem egy terhességi tesztet a biztonság kedvéért. ÉS poitív lett!!!
amikor meg láttam ugy lesápadtma hogy az ájulás kerülgetett. Anyunak még nem mondtam el. De mindig is az abortuszt elleneztem.
Mit tehetek?
Mit tanácsoltok?
Még csak most fogok ballagni!!
Mit fognak hozzászólni az osztálytársainm?
Mi lessz a gyerekkel ?
A pasimnak még nem mondtam el.
FÉLEK HELP!!
Úristen!!!!!Ez kész!!!!
Véletlenül találtam rá erre a kérdésre és válaszokra.Ledöbbentem.26 éves vagyok de ezek a felfogások....tisztelet a kivételnek.
1.Kedves 22 éves egyetemista lány.Tényleg nem illik így keverni.Vagy ha már ezt választottad, akkor tartottad volna magadban.Sok ember lelkébe beletapostál ám.
2.Ha valóba megesik egy 14 éves kislány, ott első sorban nem a lányt hibáztatnám, hanem a kedves szüleit.Ha szülő tisztességesen felkészíti a gyermekét az élet dolgaira amibe keményem beletartozik a szex is, akkor ilyenek nagyon kis %ban történhetnek.Felelősséggel tartozik a szülő a gyerekéért.Persze meggondolatlan az ha ilyen bátran vágnak bele gyerekek a szexuális életbe és akkor ébrednek csak rá tetteikre amikor nagy a baj.De ha a szülő nem készíti fel őket ott nagy a baj a családban.
3.És könyörgöm!!!Ha már úgy kezdődik a kérdés, hogy tanácsot kérnek, fikázás helyett azt adjatok.Olyan sok okostojás van itt akitől a hideg kiráz.Olyan bunkó hangnemet ütnek meg egyesek a kérdezővel szemben pedig vadidegenek.Már sokszor undorító.Azok akikről szó van, elhúzhatnának olyan oldalra ahol az ilyesmi a menő.És észrevehetnék, hogy ők sokkal lejjebbi szinten vannak mint a kérdező.Akárhány éves és akármilyen témát dob fel.
Ez csak egy szerény vélemény volt.
Hátha segít a tesztedben is az egyetemi tanulmányaidhoz.
De azért nehogy már a válaszolók legyenek a hibásak a végén,hogy a drága kérdést kiíró átverte őket még ha egy kutatás szempontjából is!Én most válaszolok először de én felháborítónak tartom,hogy hülyének nézi az embereket!Mert azt csinálta!Miért nem lehetett az elején ezzel indítani,hogy ez egy kutatás?Ja mert akkor ezek a "viták" elkerülhetőek lettek volna!
Kedves válaszolók légyszíves ti kérjetek elnézést a kérdés kiírójától mert ennek lassan ez lesz a vége!
Nekem ez a véleményem,lenne cifrább is de inkább nem írom le!
mert, ha ki írja, hogy egy kutatás a kutya nem válaszol neki az fix, legalábbis annyian nem ,hogy fel tudjon egy normális statisztikát állítani!
ti/mi el hittük, hogy igaz át éreztétek a helyzetét, és így teljesen más válaszokat kapott, mintha azzal kezdi,hogy egy kitalált történetről van szó!
ez a saját szegénységi bizonyítványotok, hogy el hittétek, és hozzá tenném, az enyém is, mert először én is el hittem. Aztán írta egy válaszoló, hogy kamu, és csak akkor esett le nekem is. ez van
hagyjátok már békén a kérdezőt végre, meg történt, nem lehet vissza csinálni, le vont bizonyos következtetéseket kész PONT!!! Mit kell ezen hatezer napig lovagolni?
Engem nem érdekel mert az elején nem válaszoltam neki!Nem tartanám szegénységi bizonyítványomnak inkább az övének mert ő csapott be nagyon sok embert!Miből gondolod,hogy ha közli az elején,hogy ez csak egy felmérés nem válaszolnának ennyien!Szerintem szégyenli is magát és szégyelheti is magát mert nagyon eltűnt!Biztos újabb kutatást csinál!Mint pl a terhességi témakörnél ahol már a hasa is nő és,hogy tudja a 4 hónapos terhességét álcázni.Mint kiderült ott is csak egy kutatás csak ott állítólag valójában 14 éves a kérdés ki írója!
Nekem ez a véleményem az egészről és ha tetszik valakinek jó ha nem akkor az is jó!Mindenkinek meg van a saját véleménye!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!