Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhes vagyok 14 és fél...

Terhes vagyok 14 és fél évesen. Mit tegyek? :S

Figyelt kérdés

Az igazság az hogy nagyon bevagyok szar_va.

14,5 éves vagyok februárban leszek 15. Eddig még csak 4 szer feküdtem le a barátommal mivel 1 éve járunk és ugy gondoltam, hogy nem várok tovább. Felkéészültem rá és nem bántam meg. Viszont nemrég észrevettem hogy nemjött meg. Gondoltam, hogy ez csak szimpla dolog. De aztán eszembe jutott hogy multkor nem használtunk semmit mivel azt mondta a védőnőnk hogy nálunk nagyon kevés az esély hogy teherbe essünk. De aztán megvettem egy terhességi tesztet a biztonság kedvéért. ÉS poitív lett!!!

amikor meg láttam ugy lesápadtma hogy az ájulás kerülgetett. Anyunak még nem mondtam el. De mindig is az abortuszt elleneztem.

Mit tehetek?

Mit tanácsoltok?

Még csak most fogok ballagni!!

Mit fognak hozzászólni az osztálytársainm?

Mi lessz a gyerekkel ?

A pasimnak még nem mondtam el.

FÉLEK HELP!!

2010. nov. 16. 16:45
 101/132 anonim ***** válasza:
100%

igen, volt szabadidőm, hazajöttem a munkából leülltem gép elé, feljöttem erre az oldalra, mert már sokat segítettek nekem a kedves kismamák, és én is szeretek másoknak segíteni ahol tudok! És ha a kedves kérdező leírja, milyen témában kutat, és kéri a segítséget valószínű, segítettem volna, mert anno nekem is kellett kutatási koncepciókat csinálnom, kérdőívekkel lekérdeznem embereket. Hozzátartozik az egyetemhez, tudom, és tisztában vagyok vele. De az ÉN morális értékrendemmel ütközik, hogy másokat becsapjak. És minket az egyetemen még úgy tanítottak, ezek szerint lehet, hogy már nem ez a módi.. Hogy egy kutatásnak vannak jogi, és erkölcsi korlátai is. És mindkettőt figyelembe kell venni. Én ide azért írtam, hogy egy 14 éves lány olvassa a véleményem, ahogy a többiek is. Nem pedig azért, mert segítséget kért tőlem bárki is egy "dolgozathoz".

Szívesen áldoztam a saját szabadidőmet arra, hogy válaszoljak ennek a "14 éves bajban lévő lánynak". De tényleg, csak a saját butaságom volt, hogy elhittem komoly a kérdés. A rutinosabbak már írták is, hogy kamu. Bírálom magam naívságomért. A kérdezőt meg az erkölcsi alapelvekért.

2010. nov. 17. 19:44
 102/132 anonim ***** válasza:
89%

Olvassátok újra a kérdését! Több ponton is hibázik a dolog!!! Én elolvastam, de nem válaszoltam, kamu szaga volt.... Most visszanéztem és igazam lett!!!!

Hiába próbáltál, nem tudsz egy 14 éves bőrébe bújni....

De rendes tőled, hogy nem eltűntél, hanem elmondtad!!!:)

2010. nov. 17. 20:00
 103/132 anonim ***** válasza:
81%

Whew! Megvan a 100 válasz!

Amúgy meg alapból lehetett tudni hogy kamusgyík a kérdező.

2010. nov. 17. 20:01
 104/132 anonim ***** válasza:
79%

Valahol örülök, hogy nem egy kétségbeesett 14 éves vagy.

De nagyon megbántottál itt pár embert!

A legtöbben bizalommal fordultak feléd és te csúnyán átverted őket. Sokan segíteni akartak, de te csúnyán kihasználtad őket. Szállj magadba pár percre, és ha legközelebb ilyen témában gyűjtögetsz, kezdd úgy hogy: "Adott egy eset..."stb.

2010. nov. 17. 20:05
 105/132 anonim válasza:
100%

1; Tanulj meg helyesen írni, ha már 22 éves vagy szerintem volt rá elég időd a grammatikád csiszolására, Egyetemista! Képzeld nem menő hosszú "sz"-el írni a "lesz" szót.

2;Nem tudom elképzelni, hogy milyen jelentős, komoly közvélemény kutatásba tudod beépíteni ezeket a statisztikákat, amiket itt közöltél a balekokkal arról fogalmam sincs. Valószínűleg a gyermekterhesség elítélését próbálod ezzel prezentálni, viszont finoman szólva is hiányos(hogy az etikai, illetve morális kérdésekkel ne is foglalkozzunk, mivel azt teljes mértékben kivesézték előttem)... habár kétség kívül nem látok bele a fejedbe, pedig biztosra veszem nem mindennapi élmény lenne.:)

2010. nov. 17. 22:45
 106/132 anonim ***** válasza:
87%

Kedves 22 éves egyetemista lány!

kérdőívezésnek nem ez a módja

Legalább az alapdolgoknak nézz utána, védőnő ilyet nem mond, hogy kevés az esély a terhességre

És kiderült, megint egy KAMU, ami szerinted csak egy teszt.

De ha majd tényleg idekeveredeik egy tanácstalan,tényleg terhes, 14-15-16-17éveslány, szerinted milyen hozáállás lesz itt.

Hogy tuti kamu...

Azt mondom még mindig, az ilyen tesztelők miatt majd egy tényleg bajba jutott szívja meg

ÉS besorolhatsz a kioktatók közé!

2010. nov. 17. 22:54
 107/132 anonim ***** válasza:
81%

nem biztos hogy elhiszem hogy egyetmista lány vagy...

pl:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

Kérdőivet pedig nem igy kell késziteni. Ezt is tudhatnád ha egyetemista lány lennél....

2010. nov. 18. 07:18
 108/132 anonim ***** válasza:
78%

Én nagyon felháborítónak tartom amit itt te műveltél!!!!Ide erre az oldalra azért jön fel rengeteg nő,hogy segítsen másnak ha tud,tapasztalatot cseréljenek és segítséget kérjen!Úgy voltam vele mint az egyik válaszoló,hogy éreztem kamu a kérdés vissza jöttem és kiderült tényleg az!Én már azt sem hiszem el,hogy te egy 22 éves egyetemista vagy!!!!

Szerencsétlen úgy sajnállak téged!!!!

2010. nov. 18. 08:22
 109/132 anonim ***** válasza:
71%

figyeljetek én úgy vagyok vele: írta valaki, hogy a sok kamu miatt majd tényleg bajban marad egy olyan lány aki tényleg terhes!

KÖNYÖRGÖM!

egy ilyen esetben nem a vadidegenektől kell az INTERNETEN tanácsot kérni, hanem a közvetlen környezetétől, akik valóban tudnak segíteni neki.

Majd ti fogtok kedves válaszolók el menni hozzá, meg fogni a kezét és el kísérni abortuszra? vagy akár szülni? erősen kétlem!!!

ti csak tanácsot tudtok adni, de ezt meg kaphatja a környezetétől is(édesanyja,édesapja,kereszt anyja stb...), egy vadidegen nem tud rajta segíteni azon kívül, hogy mondja az okosakat!

"nem merem elmondani anyunak"- pedig nagyon jól tudja, hogy el kell mondani ezt nem lehet titkolni, akár hogyan is reagálja le a szülő,mert mindenki más-akkor is meg kell tudnia, ennek a felfogásához nincs szükség a gyakorikérdésekre!!!

nekem biztosan az lenne az első, hogy el mondanám édesanyámnak, akármennyire is félek, mert így-vagy úgy, de a vége úgyis az, hogy a szülőnek meg kell tudnia, nem kell ehhez az internet!!

22L

2010. nov. 18. 09:45
 110/132 anonim ***** válasza:
67%

Eddig nem szóltam hozzá ehhez a témához, de most megjegyeznék pár dolgot.

A kérdezőtől tényleg nem fer, hogy közvéleménykutatásra használta fel az oldalt, szóval egyetértek az ezzel kapcsolatos felháborodással, de ti válaszolók is nézzetek kicsit magatokba. A legtöbb válaszoló nem segíteni, csak háborogni jött ide, mert milyen már, hogy egy 14 éves lány terhes, és lehet oltogatni. Ezt a lány is írta a "kutatásában", hogy 89% bírálta el, és abból csak 52% adott tanácsot is. Én egyrészt azért nem válaszoltam, mert már egyből lejött, hogy ez nem igaz történet, és ha figyelmesebben elolvastátok volna, nem az vakít el titeket, hogy huu milyen "szenzáció" ez most, ami miatt lehet fricskázni valakit, akkor ti is észrevettétek volna, vagy legalábbis sokkal többen. Másrészt, ha igaz lett volna sem tettem volna, mert tudtam, hogy éppen elegen fognak neki írni, ez a téma elég "megnyerő" itt, és nem állok be a sorba oltogatni, veszekedni. Attól hogy lehordjátok mi változik? Semmi. A baj már megtörtént, és ezen nem változtat az, hogy pálcát törtök felette, sem az, valószínüleg a hibájából tanulni fog.

A kérdező is hibázott, az oldal nem kutatásra való, hanem segítség és tanácsnyújtásra, és ez a része nálatok is hibádzik, még egymással is képesek voltatok "hajba kapni". Úgyhogy ez legyen tanulság mindenkinek.

Remélem nem bántottam ezzel meg senkit, de ezt gondolom.

2010. nov. 18. 10:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!