Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhes vagyok 14 és fél...

Terhes vagyok 14 és fél évesen. Mit tegyek? :S

Figyelt kérdés

Az igazság az hogy nagyon bevagyok szar_va.

14,5 éves vagyok februárban leszek 15. Eddig még csak 4 szer feküdtem le a barátommal mivel 1 éve járunk és ugy gondoltam, hogy nem várok tovább. Felkéészültem rá és nem bántam meg. Viszont nemrég észrevettem hogy nemjött meg. Gondoltam, hogy ez csak szimpla dolog. De aztán eszembe jutott hogy multkor nem használtunk semmit mivel azt mondta a védőnőnk hogy nálunk nagyon kevés az esély hogy teherbe essünk. De aztán megvettem egy terhességi tesztet a biztonság kedvéért. ÉS poitív lett!!!

amikor meg láttam ugy lesápadtma hogy az ájulás kerülgetett. Anyunak még nem mondtam el. De mindig is az abortuszt elleneztem.

Mit tehetek?

Mit tanácsoltok?

Még csak most fogok ballagni!!

Mit fognak hozzászólni az osztálytársainm?

Mi lessz a gyerekkel ?

A pasimnak még nem mondtam el.

FÉLEK HELP!!

2010. nov. 16. 16:45
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
 131/132 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem az is egy nagy kamu hogy egyetemista vagy .Ird mar meg melyik egyetemen kernek ilyesmit es akkor rogton kiderul hogy megis egy tizennegy eves liba vagy,lassuk bevallalod?Ha nem azt jelenti hogy hazudtal.
2010. nov. 29. 13:18
 132/132 anonim ***** válasza:
87%

az utolsó előtti két okosnak: nyilván nem a 3 perces válaszba haltunk bele hanem abba hogy ilyet kitalálni elég gusztustalan. Látszik hogy egyikőtőknek sincs gyereke.

Kérdező Te meg akkor vagy egyetemista amikor én Brezsnyev.

Anyukád büszke lenne rád! Én nagyon mélyen meghuznám magam ezek után!

2010. nov. 29. 13:32
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!