Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhes vagyok 14 és fél...

Terhes vagyok 14 és fél évesen. Mit tegyek? :S

Figyelt kérdés

Az igazság az hogy nagyon bevagyok szar_va.

14,5 éves vagyok februárban leszek 15. Eddig még csak 4 szer feküdtem le a barátommal mivel 1 éve járunk és ugy gondoltam, hogy nem várok tovább. Felkéészültem rá és nem bántam meg. Viszont nemrég észrevettem hogy nemjött meg. Gondoltam, hogy ez csak szimpla dolog. De aztán eszembe jutott hogy multkor nem használtunk semmit mivel azt mondta a védőnőnk hogy nálunk nagyon kevés az esély hogy teherbe essünk. De aztán megvettem egy terhességi tesztet a biztonság kedvéért. ÉS poitív lett!!!

amikor meg láttam ugy lesápadtma hogy az ájulás kerülgetett. Anyunak még nem mondtam el. De mindig is az abortuszt elleneztem.

Mit tehetek?

Mit tanácsoltok?

Még csak most fogok ballagni!!

Mit fognak hozzászólni az osztálytársainm?

Mi lessz a gyerekkel ?

A pasimnak még nem mondtam el.

FÉLEK HELP!!

2010. nov. 16. 16:45
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/132 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem jobban jársz az abortusszal. Igaz, ez egy emberi életbe kerül, de szó mi szó túl fiatal vagy még!!!!
2010. nov. 16. 16:53
 12/132 anonim ***** válasza:
51%

Ne törődj a bunkókkal ;)

igaz, korai , de mindenkinek a maga döntése,mikor érzi késznek rá magát..fő az őszinteség..tudom nehéz,de enyukádnak kell szólnod,minnél hamarabb..lehetőleg akkor ha nyugodt...közöld vele..ez az amit először kell tenned, utánna majd megbeszélitek mi legyen a baba sorsa...elvetetni bűn,én biztos nem tenném...de ez sok mindentől függ,te/ti döntitek el.

van pénz felnevelni?

te akarod a babát?

szüleid véleménye?

a sulit még csak meg tudnád oldani szerintem..járhatnál estire pl...

ugyhogy, légy őszinte anyukáddal, minnél hamarabb, ez az első lépés, és majd eldöntitek hogyan tovább...

bunkókkkal pedig ne törődj,csak magukat minősitik a beszólásaikkal.

majd ird meg mi volt az anyukáddal beszélgetés során ;)

tudom nehéz, de légy erős,mond el neki :)

2010. nov. 16. 16:54
 13/132 anonim ***** válasza:
97%

Hát most padlót fogtam! Milyen védőnő mond ilyet? "multkor nem használtunk semmit mivel azt mondta a védőnőnk hogy nálunk nagyon kevés az esély hogy teherbe essünk" El venném a diplomáját!

Te kicsilány meg mond el Anyukádnak, biztos nem fog megdicsérni, és tök igaza is lesz! Apukád is megfogja tudni, és valószínű, hogy elkapja a pasid grabancát rendesen!

2010. nov. 16. 16:54
 14/132 anonim válasza:
84%

A védőnőnek külön gratulálok!

Hogy mondhat ilyen hülyeséget?

Egy 14 éves lány már simán teherbe eshet, onnantól kezdve, hogy menstruál!

Sajnállak...

Mindenképp szólj anyudnak és gondold át, mit szeretnél!

Talán még túl korai a te korodban egy baba, de a döntést te meg anyukád hozzátok meg!

2010. nov. 16. 16:55
 15/132 anonim ***** válasza:
100%
Akár az első alkalommal is teherbe eshetsz! Itt nincs olyan, hogy kicsi az esélye, vagy nagy a valószínűsége. az sok mindentől függ, hogy te neked mennyi az esélyed arra, hogy teherbe ess. Ezért kell mindig védekezni!
2010. nov. 16. 16:56
 16/132 anonim ***** válasza:
92%

szólj a szüleidnek!

Van 1 ismerősöm aki terhes lett,nem szólt otthon.

Megszülte a gyereket,el kellett mennie a suliból mert gyerekkel nem ment,beköltözött valami tini anyák házába és még mindig ott van a fél éves babájával.

Nincs jó élete,ennyire fiatalon nem lehet gyereket nevelni,még te magad is gyerek vagy(ezt nem feltétlen rossz értelemben,mégmielőtt felreértenél:) )

Sok szerencsét,rem szólsz otthon,egyébként nem hiszem hogy túl jó vége lesz.

17/132 anonim ***** válasza:
71%

Nem tudom, minek kell ilyeneket írogatni, h gratulálok, meg miért nem használtál óvszert.

Nem, mintha nem lenne jogos, de a kérdező nem ezt kérdezte, és utólag ennek abszolút semmi értelme!

Én azt javaslom, hogy minél hamarabb fordulj Anyukádhoz, hogy ha az abortusz mellett döntötök, lehessen még elvégezni. Normál esetben (ha a babának nincs az élettel összeegyeztethetetlen betegsége, stb) a betöltött 12. hétig lehet elvégezni, amit az utolsó mestruáció első napjától számítanak.

Szóval ne késlekedj, szólj a szülőknek!

18/132 anonim válasza:
80%

Ja, és tanulj az esetből!

LEGKÖZELEBB ÓVSZER, ÓVSZER, ÓVSZER, ÓVSZER!!!!!!!!!!!!!

Főleg, ha nem akarsz babát!

Engem eddig mindig megvédett!

2010. nov. 16. 16:57
 19/132 anonim ***** válasza:
27%
Add örökbe, és legfeljebb évet ismételsz, vagy magántanulóként fejezed be az iskolát.
2010. nov. 16. 16:59
 20/132 anonim ***** válasza:
74%

16:56, mégis mit kellene mondanom neki? Simogassam meg a kis buksiját hogy "semmi baj kislányom, kárpótlásul kapsz egy szelet dobostortát"?

Aki 13 meg 14 évesen (úristen) teherbe esik, az meg is érdemli, amit kapni fog. Olyan jópofa hogy egyikük se gondolkozott, a fsz felállt az ész megállt. Mégis, mit vártak? A teherbe esést szerinted el lehet intézni egy kis ejnyebejnyével!?

2010. nov. 16. 16:59
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!