Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhes vagyok 14 és fél...

Terhes vagyok 14 és fél évesen. Mit tegyek? :S

Figyelt kérdés

Az igazság az hogy nagyon bevagyok szar_va.

14,5 éves vagyok februárban leszek 15. Eddig még csak 4 szer feküdtem le a barátommal mivel 1 éve járunk és ugy gondoltam, hogy nem várok tovább. Felkéészültem rá és nem bántam meg. Viszont nemrég észrevettem hogy nemjött meg. Gondoltam, hogy ez csak szimpla dolog. De aztán eszembe jutott hogy multkor nem használtunk semmit mivel azt mondta a védőnőnk hogy nálunk nagyon kevés az esély hogy teherbe essünk. De aztán megvettem egy terhességi tesztet a biztonság kedvéért. ÉS poitív lett!!!

amikor meg láttam ugy lesápadtma hogy az ájulás kerülgetett. Anyunak még nem mondtam el. De mindig is az abortuszt elleneztem.

Mit tehetek?

Mit tanácsoltok?

Még csak most fogok ballagni!!

Mit fognak hozzászólni az osztálytársainm?

Mi lessz a gyerekkel ?

A pasimnak még nem mondtam el.

FÉLEK HELP!!

2010. nov. 16. 16:45
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/132 anonim ***** válasza:
93%
Anyukád egyáltalán tudja, hogy kufircolgatsz fiúkkal? Mert ha igen vehette volna a fáradtságot, hogy elmagyarázza, hogy hogyan kell használni a gumit, de még talán neked is lehetett volna ennyi eszed. Most már vállald a következményeket!
2010. nov. 16. 17:00
 22/132 anonim ***** válasza:
81%
16:59-nek igaza van. Szólj anyudnak, és szerintem abortusz. Túl fiatal vagy még egy babához!
2010. nov. 16. 17:01
 23/132 anonim ***** válasza:
87%

Jézusom, 14 évesen még úgy se feküdtem volna le senkivel, ha ovi óta jártunk volna...

A védőnő meg nem tudom, hol szerezte a diplomáját, de elég gazdaságos suli lehet az. Mindenesetre ha már 14 éves gyerekként elég nagynak érzed magad ahhoz, hogy szexelj, lehetett volna annyi eszed, hogy védekezz. A barátodnak is gratulálok, hogy ennyi esze van, de a szexhez két ember kell, szóval te is ugyanúgy hibás vagy.

Oké, nem oltalak tovább, biztos tanulni fogsz belőle legalább annyira, hogy a saját gyerekedre oda fogsz figyelni és fel fogod rendesen világosítani. Már ha lehet majd egyáltalán saját gyereked, abortusz után komoly esélyed van a meddőségre, főleg hogy még ilyen kicsi vagy...

Mindenképp mondd meg anyukádnak. Elég felnőttnek érezted magad, amikor szexelni kellett, hát legyél akkor is felnőtt, amikor vállalni kell a következményeket. A saját érdekedben. Egyedül ezt nem fogod tudni végigcsinálni, akár megtartod a babát, akár nem. Ha megtartod, képtelen leszel segítség nélkül felnevelni, hiszen korban simán lehetne a kistesód is, magad is gyerek vagy még. Ha meg elveteted, azt nagyon nehéz lesz feldolgozni, mindenképp szükséged van valakire, aki melletted van. Egy felnőtt nőnek is szörnyű lelki sokk egy abortusz, hát még egy gyereknek... Sok kitartást kívánok neked hozzá!

És persze a jövőben egy kicsit többet használd az eszed!

2010. nov. 16. 17:03
 24/132 anonim ***** válasza:
89%

Mindenképp szólj édesanyádnak. Gyerek vagy te magad is. A Szexhez is gyerek vagy, a terhességhez, szüléshez, gyermekvállaláshoz meg főleg éretlen!

Valószínűleg az abortusz lesz a megoldás a te esetedben. Sok erőt kívánok hozzá, mert gondolom nem lesz könnyű...

Kívánom, hogy tanulj az esetből!

29/N

2010. nov. 16. 17:03
 25/132 anonim ***** válasza:
45%

szia, hát elég súlyos a helyzet.. szerintem szólj anyukádnak, de azt mindenképpen jól gondoljátok át, mi lesz a babával, aki már ott van a méhedben.

Én a helyedben nem vetetném el,mert ha már egyszer hülyeségemben teherbe estem, akkor nem követek el még egy hülyeséget azzal, hogy elvetetem a babát, mert egy ember ő is, Isten adta, el kell fogadni, nem bírnák már soha a tükörbe nézni úgy, hogy tudnám megöltem a gyermekem. Mert mi lesz akkor , ha már soha nem fogok teherbe esni..? Bennem ezek merülnének fel, az osztálytársaim nem érdekelnének, hisz a én életem nem pedig az övék.

Bocsi, ha megbántottalak, ez csak az én véleményem.

2010. nov. 16. 17:04
 26/132 A kérdező kommentje:

1.: Teljesen megérdemlem a kritikát, úgyhogy nyugodtan írattok, abból csak tanulok.

2.: Pénz lenne rá.

3.: Félek hogy nem lehet soha többet gyerekem miután elvetetem.

4.: Igen hülye felelőtlenek voltunk.

Anyu tud hogy van barátom és nem ellenzi a dolgot.

Az az igazság, hogy nem szeretném elvetetni a gyereket.

De ez pedig biztos be fog következtetni. Nem akarok ilyen hamar gyereket, de akkor is olyan leszek mint egy gyilkos ?!

A pasinak még nemmondtam el, sajnos minden túl gyorsan történt. Csak ugy jöttek a dolgok és nem gondolkoztunk. Anyunak el fogom mondani holnap.

És én úgy gondolom hogy nem bűn ha lefeküdtem valakive akivel 1 éve járok és úgy éreztem kész vagyok rá.

2010. nov. 16. 17:05
 27/132 anonim válasza:
83%
Hát sok szerencsét,mert nem lesz könnyű.Szerinted barátod melletted marad majd,vagy mi lesz veletek?!
2010. nov. 16. 17:07
 28/132 anonim ***** válasza:
89%

Muszáj leszel elmondani a szüleidnek. Szerintem nem helyes, ha megtartod a babát, mert semmilyen kötődés nem fog kialakulni vele. Még te is egy gyerek vagy csak, és fogsz változni. Ha 18 lennél, az más lenne.

Ebben a korban még borzasztó sokat számít néhány év is szellemileg is.

Ne kövess el mégegyszer soha ilyen hibát, hogy nem gondolkodol, mielőtt cselekszel!

2010. nov. 16. 17:08
 29/132 anonim válasza:
87%

Mint mindenki én is azt tudom tanácsolni, hogy szólj a szüleidnek!tuti berágnak,de ebben a helyzetben csak rájuk számíthatsz.Az abortuszhoz is kell a beleegyezésük!

Na de én azért kíváncsi lennék arra a védőnőre aki ilyet mond!!!!!!!!

2010. nov. 16. 17:09
 30/132 anonim válasza:
88%
majd írd meg mit szóltak:S
2010. nov. 16. 17:09
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!