Jövő hét vasárnap kellene megjönnie de hát nem bírtam kivárni hogy ne teszteljek és ilyen lett 🙏🥺 Szerintetek?
Inkább beképzeled. A tünetek késöbb jónnek majd.
Ebből még bármi lehet.
Ez halvány pozitív talán. De mivel van még 1 heted a nemvártig, bármi lehet.
Még van egy het a menstruacioig , de azert te tesztelsz... aminek az ertelmezesehez is segitseg kell...
Es te anya akarsz lenni ?! 🤦♀️
Először is igen teszteltem mert már nagyon rég óta vagyunk rá hogy sikerüljön a kistesó..
És az előző babánál még közvetlen menstruáció kimaradása után 5 nappal is negatív volt a teszt...
És amúgy is itt az volt a kérdés hogy ti minek látjátok és hogy mi a véleményetek a Clearblue -tesztről semmi más véleményt és tanácsot nem kértem ! Főleg amiből árad a negatívitàs!!
Illetve a párom Németországban dolgozik így még nehezebb a várakozási idő hogy mindennap kérdezi hogy na van e már valami !
Aki megérti, megérti aki nem nem ! De az ilyen tökéletes hölgyek kíméljenek!
És ha netán meg is jön akkor se adjuk fel !
De jelentkezem ha teszteltem ismét mert vannak itt olyan nők akik megértenek és kíváncsiak hogy hogyan alakult ... Azoknak jelentkezem majd🥰
Addig meg se nyitom az oldalt mert nem vagyok kíváncsi az ilyen hozzászólásokra!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!