Jövő hét vasárnap kellene megjönnie de hát nem bírtam kivárni hogy ne teszteljek és ilyen lett 🙏🥺 Szerintetek?
Hát már valószínű annak is mutatnia kellene, ha mégsem jönne meg maximum akkor tesztelj majd.
Sajnálom kérdező!🥲
Na szuper en vagyok az ostoba mikor ti biztatjatok itt a nem letezo terhessegenek a nem letezo tuneteit... 🤦♀️
Ertem en hogy jujj nagyon kell az a gyerek , de azert tesztet ertelmezni tudni kene elotte.
Ti meg meg biztatjatok is , hogy igeeenn rogton erezheti , hogy terhes ahogy bele elveztek.
Most biztassatok arra is, hogy hiba csopogtetek neki 3 napig , hogy még jobban bizzo de nem is terhes.
Ti aztan jo arcok vagytok tenyleg.
Ha valaki meg azt irja , hogy nem erezhet semmit az meg hulye...
Gratula. Most vigasztaljatok is meg
Nem vagyok megkeseredett csak szanalmasnak tartom, hogy olyan emberek vállalnak gyereket akik egy teszthez is segitseget kernek , akik 5 perce se terhesek , de mar terhes tuneteket halucinalnak. Es az a legszonorubb , hogy ehhez csomo ember aszisztal . Rossz szulonek tartom oket.
Megkimelhette volna magat ha nem kezd tesztelesbe boven ido elott.
Es a tobbi biztato meg csak olaj a tuzre 🤦♀️
Utolsó hát az a helyzet hogy a tünetek még mindig megvannak,illetve most este csináltam másik fajta tesztet és az is halvány pozitív...de én már nem görcsölök rá ,majd elválik a héten hogy mi lesz ...
A másik láttam mivan a teszten én azt kérdeztem hogy a tesztről mi a véleményük!!!
És hát inkább kérdezek mint ilyen kis gonosz legyek ...
A másik milyen 5 perc után ? Elolvastad végig mivan vagy csak egy két sort ?? Én nem is értelek téged
Nem attól lesz valaki rossz szülő, hogy vágyik a gyerekére. Attól lesz valaki rossz szülő ha ilyen gonoszságot táplál a gyerekébe ami benned is van. Ha van gyereked őszintén remélem, hogy neki nem ezt tanítod, bőven elég ha te ilyen megkeseredett és gonosz vagy.
Kérdező- én még mindig nagyon szurkolok neked, remélem hogy tényleg össze jött a baba!!🥰
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!