Jövő hét vasárnap kellene megjönnie de hát nem bírtam kivárni hogy ne teszteljek és ilyen lett 🙏🥺 Szerintetek?
Erre csak annyit tudok mondani, hogy a PMS tünetek és a korai terhességi tünetek nagyon hasonlóak tudnak lenni.
A harmadik terhességemnél az esedékes napján úgy görcsöltem, azt hittem, mindjàrt megjön, és bevettem egy Advilt... Nem tudtam, hogy terhes vagyok.
Ezt találtam a folyásról de nekem nem viszket meg nem büdös csak ilyen halvány sárga meg nem sok ..
Korai folyás
A legtöbb terhes nő az első trimeszterben és az egész terhesség alatt megnövekedett folyást tapasztal. Ez jellemzően ragacsos, fehér vagy halványsárga nyálka. Ezt a hormonok, valamint a hüvelyi véráramlás okozza, és segíthet megelőzni a fertőzéseket. Azonban amennyiben megváltozik a szaga, a színe, az állaga, valamint égető és viszkető érzéssel jár, akkor orvoshoz kell fordulni, mert fertőzést jelenthet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!