Jövő hét vasárnap kellene megjönnie de hát nem bírtam kivárni hogy ne teszteljek és ilyen lett 🙏🥺 Szerintetek?
Figyelt kérdés
Azt hallottam hogy ezek a tesztek nem megbízhatóak Clearblue 😭 csatolok képet az eredményrőlmáj. 11. 21:34
71/72 anonim válasza:
Én sem gondolnám,hogy attól lesz rossz szülő,hogy vágyik egy gyermekre..
Miert kell egymást bántani? Ha ilyen véleményed van, miért nem tudod megtartani magadnak?
Szerintem segítséget kért,es nem kioktatást..Vannak emberek, akiknek éveket kell várni,hogy végre sikerüljön,es amikor van egy halvány remény is, kétségbe esnek, és izgulnak azért,hogy végre a karjaikban tarthassák a gyermeküket!! Én átérzem, és baromira nem kérnék az ilyen rosszindulatú megjegyzésekből..
Kívánom neked is,hogy legyél kicsit emberibb,empatikusabb, és boldogabb az életben...
A kérdés kiírójának meg még mindig keresztben az ujjaim! 😉🤞🤞
(Hasonló halvány clearblue tesztes lány voltam)
72/72 anonim válasza:
Kérdező ugyan olyan tesztet csináltál mint legelösször?
42
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!