Jövő hét vasárnap kellene megjönnie de hát nem bírtam kivárni hogy ne teszteljek és ilyen lett 🙏🥺 Szerintetek?
"Egy héttel menzesz előtt nem lehet pozitív a teszt, felesleges a kép is."
6 nappal előtte viszont kimutatja:
Én ezt a tesztet 5 nappal az esedékes előtt csináltam meg.
(Sose csináltam ilyen korán, a többi terhességemnél akkor csináltam, mikor már késett.
De mivel most észrevettem 9 nappal az esedékes előtt a beágyazódási vérzést, amire abszolút nem számítottam, így nem hagyott nyugodni a dolog.)
Pozitív lett.
Másnap hajnalban az időjelzős, digitális Clearblue is 1-2 hetes terhességet jelzett.
10 hetes vagyok most.
Mindenféleképpen jelentkezek és köszönöm szépen nektek (már aki megért és normálisan le írja hogy mit gondol vagy mi a véleménye) és nem egyből le néz,vagy ítélkezik ez véget ❤️
Na csajok jelentkezem még és szorítsatok hogy baba legyen 🙏
Varhatsz eveket egy gyerekre vagy 2 napot. Azon semmi se valtoztat, hogy egyedul keptelen vagy egy hulye biztos tesztet ertelmezni.
Komolyan ennel egyszerubb nem letezik. 1 csik 2 csik. Csak a vakoknak lehet valid keresuk , hogy segitsunk erteni mi van rajta.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!