Csináljak tesztet? Tegnap délután elkezdett megjönni de nagyon kevés volt. Barnás,sötét színű. (Mint amikor vége van.) Azt hittem beindul ahogy szokott,de nem.Éjszaka nem volt vérzés. Ma 2x cseréltem betétet de már múlik el és kevés még mindig.
Figyelt kérdés
Ha normálisan meg van akkor 2 óránként szoktam cserélni.
Most ha úgy számoljuk 1 napig volt meg.
Lehet baba?
ma 16:40
1/3 anonim 

válasza:

Egy terhességnél sosem jó az ha vérzés is van, akkor szokott lenni minimális vérzés ha beágyazódás történik de az se mindenkinél, ha megnyugtat csinálj egy tesztet. Én azt mondom, hogy ha 1 napig volt vérzésed akkor valszeg nincs baba, néha előfordul ilyen mensi de lehet később megindul.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm
ma 16:44
3/3 anonim 

válasza:

Egyetértek az elsővel, ettől függetlenül ellőhetsz egy tesztet reggel, akkor legalább biztos nem fog ott motoszkálni benned, hogy "mi van, ha mégis?"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!