Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek terhes? 1 hete elfelej...

Lehetek terhes? 1 hete elfelejtettem bevenni a 15.szem fogamzásgátlómat, pótolni már nem tudtam. 2 nap múlva kell megjönnie, és a biztonság kedvéért elkezdtem ovulációs tesztet csinálni, ami tegnap este pozitív lett.

Figyelt kérdés
Együtt lét másnap volt, mielőtt észre vettem, hogy nem vettem be, így nem használtunk kiegészítő védekezést. Nőgyógyásznál voltam utána 2 nappal, azt mondta nagyon vékony a méhnyálkahártyám. Lehetek terhes?
ma 09:33
 1/1 anonim ***** válasza:

Nem sok esélyt látok rá.

Azért hogy pontosabb választ adjak eltelt 1 hét az kb semmi…ennyi idő kell a megtermékenyített petesejtnek hogy eljusson a méhedbe, de lehet keveset is mondtam.

DE kezdjük az elején, aki pontosan szedi a tablettát annak nincs ovulációja, egyet kihagytál de gondolom másnap mikor együtt voltatok bevetted a következőt. Nagyon sok mindennek klappolnia kell hogy sikerüljön egyáltalán a megtermékenyítés.

Nagyon vékony a méhnyálkahártyád így még esélytelenebb a terhesség hiszen alig tud megtapadni….na de vissza térve az elejére ha véletlen sikerült eltalálni a napot és véletlen megrepedt a tüsző akkor a mensivel ki fog lökődni onnan…..remélem így érthető és terjedelmes választ adtam!

ma 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!