Az Azalia fogamzásgátló rögtön szülés után el lehet kezdeni szedni? Mennyibe kerül 1 havi adag? Tényleg biztonságos és nem lesz baja a babának tőle?
Figyelt kérdés
2009. febr. 13. 13:10
1/2 anonim válasza:
nekem a 6 hetes kontrollon írták fel,de nem kezdtem el szedni....arra a havi 1-2 együttlétre megoldható másképp.
Én 3 havit kaptam az volt 7990,ha jól emlékszem.Nem írnák fel,ha nem lenne hatásos,akkor meg pláne,ha ártana a babának.
de mint mindegyik fogamzásgátló mindenkire másképp hat
2/2 anonim válasza:
Ez lenne a szoptatás mellett szedhető tabletta?
Mert ha igen én csak annyit tudok róla hogy két ismerősömnek is felírták ezt a gyógyszert szedték is a szoptatott babának semmi baja nem volt tőle de mind ketten azóta már egy gyerekkel többen vannak.A nevére nem emlékszem ártani nem árt de védeni se védett náluk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!